Tecno Phantom V Flip’in özellikleri ve tasarımı sızdırıldı

Katlanabilir akıllı telefon dünyasına alternatif bir yol çizmek isteyen Tecno, yeni Phantom V Flip modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Dünya genelinde mobil teknoloji meraklıları, 22 Eylül'de global olarak duyurulacak olan Tecno Phantom V Flip'in tanıtımını heyecanla bekliyor. Son zamanlarda, bu modelle ilgili pek çok bilgi ortaya çıktı. Özellikle duyumcu Paras Guglani'nin sızdırdığı teknik özellikler, teknoloji tutkunlarının ilgisini çekti.

Tecno Phantom V Flip (AD11 model numarası ile anılıyor), açık haldeyken 172.35 x 74 x 7.05mm ölçülerinde. Kapalı konumdayken ise kalınlığı 15.1mm'ye ulaşıyor. Bu telefonun içerisinde 6.9 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde (1080 x 2460 piksel) ve 20.5:9 ekran oranında katlanabilir bir AMOLED ekran bulunuyor. Ön tarafta ise 32 megapiksel bir selfie kamerası kullanıcılara sunuluyor.

Tecno Phantom V Flip’in özellikleri ve tasarımı sızdırıldı

Telefonun arka yüzünde, 466 x 466 piksel çözünürlüğünde 1.32 inçlik bir ekran yer alıyor. Ayrıca arka kısımda otomatik odaklamalı 64 megapiksellik bir ana kamera ve geniş açılı çekimler için 13 megapiksellik bir ikincil kamera bulunuyor.

Telefon, 4,000mAh kapasiteli bir bataryayla geliyor. Bu batarya, USB-C portu üzerinden hızlı şarj desteği ile doldurulabiliyor. Ancak ne kadar hızlı şarj desteği olduğu ya da yonga setinin ne olduğu konusunda kesin bir bilgi henüz mevcut değil. Ancak daha önceki bir duyumda, bu telefonun Dimensity 8050 yonga setiyle geleceği belirtilmişti. Son sızdırılan bilgilere göre telefonun 8 GB RAM'e ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olacağı belirtiliyor.

Tecno Phantom V Flip, Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.3 ve 14 farklı 5G bandı desteğiyle birlikte gelecek. Telefon, HiOS 13 arayüzü ile özelleştirilmiş Android 13 işletim sistemiyle kutusundan çıkıyor. Telefonun fiyatı hakkında herhangi bir bilgi bulunmamakla birlikte,

Honor 90 dünya pazarına yayılmaya devam ediyor
iPhone serisinin batarya kapasiteleri yine hayal kırıklığı yarattı
Binlerce TL değerindeki bedava oyunlar nasıl indirilir? Adım adım anlatıyoruz
Sonraki Haber