Tecno Phantom V Flip 5G için geri sayıma geçildi

Katlanabilir akıllı telefon dünyasına farklı bir soluk getirmesi beklenen Tecno Phantom V Flip 5G modelinin tanıtım tarihi netleşmeye başlıyor.

22 Eylül'de Tecno, global lansman etkinliğinde Phantom V Flip 5G'yi tanıtacak. Görünüşe göre bu cihazın Hindistan'da satışa sunulması uzun sürmeyecek. Bunun nedeni, Tecno Hindistan'ın cihazın varlığını zaten duyurmaya başlamış olması. Amazon'da, Tecno Phantom V Flip 5G için bir mikro site mevcut. Bu site, cihazın Hindistan'da "yakında" satışa sunulacağını doğruluyor. Ancak, cihazın bu ay mı yoksa Ekim'de mi tanıtılacağı henüz belli değil.

Mikro site ayrıca Phantom V Flip 5G'nin tasarımına dair ipuçları veriyor. Şu an için sadece cihazın sol tarafını görebiliyoruz ve bu kısımda bir SIM yuvası bulunuyor. Cihazın arka panelinde bir çıkıntı var. Bu çıkıntı, son duyumlarla ortaya çıkan yuvarlak kamera adasından kaynaklanıyor olabilir. Tecno, cihazın Hindistan'da resmi olarak duyurulmadan önce birkaç anahtar özellik hakkında daha fazla bilgi verebilir.

Tecno Phantom V Flip 5G için geri sayıma geçildi

Tecno Phantom V Flip 5G'nin özellikleri konusunda bazı söylentiler var. Bu söylentilere göre, cihaz 6.9 inç katlanabilir AMOLED FHD+ 120Hz ekran, 1.32 inç kapaklı AMOLED ekran, 32 megapiksel ön kamera ve 64 megapiksel ana + 13 megapiksel ultra geniş kamera sistemine sahip olacak. Ayrıca HiOS 13.1 tabanlı Android işletim sistemiyle birlikte çıkacak. Phantom V Flip 5G'nin içinde Dimensity 8050 yonga seti bulunabilir. 4,000mAh kapasiteli bir bataryası olacak ve 66W hızlı şarj desteğiyle gelmesi bekleniyor. Cihaz, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama seçeneğiyle sunulacak. Cihazın fiyatı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Cihaz, Minimal Siyah, Film Beyazı ve Eflatun renk seçenekleriyle sunulacak.

iPhone 16 hakkındaki ilk iddialar oldukça heyecan verici
Samsung, Galaxy Z Flip 5 için güncelleme hazırlıklarında
Elektrikli otomobilde devrim, artık şarjınız bitmeyecek
Sonraki Haber