Şimdi de Pixel 8 Pro'nun kutu açılış görseli sızdırıldı

Akıllı telefon dünyası nefesini tutmuş Pixel 8 serisinin tanıtımını beklerken, lansmana saatler kalan yeni sızıntılar gelmeye de devam ediyor.

Google Pixel 8 serisinin lansmanı yaklaşıyor. Ancak resmi duyurudan hemen önce yeni bir duyum, amiral gemisi Pixel 8 Pro'nun kutusundan çıkarılırken paylaşılan fotoğrafları ortaya çıkardı, böylece bize yaklaşan akıllı telefonun tasarımına dair tam bir görsel sundu.

Duyumcu Digital Chat Station, bu fotoğrafların Pixel 8 Pro'nun fabrika ayarlarında son kalite kontrol ve temizlik aşamasında çalışırken gösterdiğini belirtti. Bu süreç, bir akıllı telefonun paketlenmeden önceki son aşamasıdır. Bu fotoğraflar Facebook üzerinden ShishierShelke1 tarafından paylaşıldı.

Fotoğraflara göre, Google Pixel 8 Pro, Obsidian Siyahı ve Porselen renk seçenekleriyle gösteriliyor. Maalesef fotoğraflar en iyi kalitede değil, ancak yeni telefonun mat arka paneli gibi tam tasarım unsurlarını ortaya koyuyor. Ayrıca paketin içinde USB Type-C kablosunu, şarj cihazını ve Google'ın Hızlı Değişim Adaptörünü görebiliyoruz.

Pixel 8 Pro'nun lansman tarihi 4 Ekim 2023 olarak belirlendi ve fiyatı 899 dolar olarak açıklandı. Telefonun, Google Tensor G3 yonga setine sahip olması ve 6,7 inç 120Hz LTPO 2K+ OLED ekranla gelmesi bekleniyor. Cihaz büyük ihtimalle 5,050mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacak ve 30W kablolu hızlı şarj ile 23W kablosuz hızlı şarjı destekleyecek.

Samsung'dan oyunseverleri heyecanlandıran adım
Redmi 13C ile ilgili yeni bilgiler geliyor
Nokia efsanevi telefonunu yeniden satışa sunuyor!
Sonraki Haber