Samsung’un yeni Galaxy Z Serisi ‘Eskiyi Getir, Yeniyi Götür’ seçeneği ile MediaMarkt’ta

Samsung’un yeni Galaxy Z Serisi akıllı telefonları MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de tüketicileri bekliyor.

Galaxy Z Fold6, lansmana özel ‘Eskiyi Getir, Yeniyi Götür’ seçeneğiyle 8000 TL’lik destek ve hediye kalemli kılıfla; Galaxy Z Flip6 ise 5000 TL’lik destek ve yüzüklü kılıf hediyesiyle birlikte geliyor. 

 

Samsung’un yeni katlanabilir amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6, lansmana özel cazip kampanyalar ve hediye orijinal kılıf seçenekleriyle MediaMarkt’ta satışa sunuluyor. Samsung’un yapay zekayı mobil cihazlara taşıyan Galaxy AI yeniliklerine benzersiz katlanabilir ekran deneyimiyle yeni bir yorum getiren; daha ince, daha hafif ve daha güçlü yeni Galaxy Z Fold Serisi, MediaMarkt mağazalarından ve online alışveriş mağazası mediamarkt.com.tr’den 28 Temmuz’a kadar ön siparişle satın alınabilecek. 

Galaxy Z Fold'un geniş ekranı, Galaxy Z Flip'in FlexWindow özelliği ya da tüm gücüyle ikonik FlexMode özelliği gibi birçok yönüyle Galaxy Z Serisi; kullanıcıların yapay zeka yeteneklerini üst düzeyde deneyimlemesini sağlıyor. Samsung'un form faktörü inovasyonu geleneğinin temelleri üzerine inşa edilen Galaxy AI; Galaxy Z Fold Serisi’nde yeni iletişim, üretkenlik ve yaratıcılık çağına hız kazandıran güçlü, akıllı ve dayanıklı katlanabilir telefon deneyiminden faydalanıyor.

Galaxy Z Serisi için Samsung ayrıca kullanıcılara 7 yıl boyunca güvenlik, 7 nesil boyunca da işletim sistemi güncellemesi taahhüt ediyor. Galaxy Z Fold6; Gümüş, Pembe ve Lacivert renk seçeneklerinde mevcutken, Galaxy Z Flip6; Gümüş, Sarı, Mavi ve Mint Yeşili renk seçeneklerinde sunuluyor.

iPhone 17 Slim modelinin özellikleri netleşti
Android kullanıcıları bir bir iPhone'a geçiyor, peki ama neden?
Uygun fiyatlı POCO M7 5G yolda, işte özellikleri
Sonraki Haber