Samsung’un rakibi çitayı iyice yukarılara taşıdı

Ekran teknolojileri konusunda Samsung’un en büyük rakiplerinden biri olan BOE, pazar payında ciddi bir yükseliş yaşıyor.

BOE A, Çin merkezli bir ekran üreticisi olup, 2023 yılında esnek AMOLED sevkiyatlarında etkileyici bir büyüme beklediğini açıkladı. 3 Temmuz'da IT Home tarafından bildirildiğine göre, konferans görüşmesi sırasında şirketin neredeyse 80 milyon adet esnek AMOLED sevkiyatı yapmayı planladığı ve bu sayının geçen yıla göre %30'dan fazla bir artış olduğu belirtildi. Yıllık sevkiyat hedefinin 120 milyon adetin üzerine koyulmasıyla BOE A, esnek AMOLED pazarında hakimiyetini sürdürme taahhüdünü gösteriyor. Bu hedefe ulaşmak için şirket, yüksek kaliteli ürün sevkiyatlarının oranını artırmayı ve böylece ürün portföyünün genel karlılığını artırmayı planlıyor.

BOE, araç ekranı işinde de önemli adımlar attı. Şirket, araç ekranı ürünlerinde esnek AMOLED, Mini LED ve BD CELL gibi ileri teknolojileri kullanarak önemli gelişmeler kaydetti. BOE'nin 2022'de faaliyete geçen Chengdu araç ekranı üretim üssünün yıllık yaklaşık 15 milyon araç ekranı üretmesi öngörülüyor. Bu üretim kapasitesi, 5 inç ila 35 inç arasındaki LCD araç ekranı modüllerini içeriyor ve otomobil üreticilerine geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

BOE'nun yenilikçilik ve büyümeye olan bağlılığı, Global Innovation Partners Conference · 2023 etkinliğinde daha da belirgin hale geldi. Etkinlik sırasında şirket, gelecek üç yıl içinde teknoloji araştırma ve geliştirmeye 50 milyar yuanın üzerinde bir yatırım yapacağını açıkladı. Bu önemli yatırım, BOE'nin pazar segmentlerine özel 100'den fazla çözüm oluşturmasına olanak sağlıyor ve şirketi ekran teknolojilerinin önde gelen sağlayıcısı konumunu güçlendiriyor. BOE şu anda Vivo, OnePlus, Huawei gibi markalara ekran tedarik ediyor.

Oppo Reno 10 serisinin global versiyonu özellikleriyle şaşırttı
İşte AnTuTu’nun kralları! En güçlü Android telefonlar!
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber