Samsung’dan Apple’a hodri meydan, iPhone 16 Pro’dan çok daha incesi geliyor

Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Samsung, yeni S serisi modellerinde çok ince bir tasarım çizgisiyle rakiplerin karşısına çıkacak.

Bilindiği üzere Apple kısa süre önce yeni nesil iPhone modellerini tanıtmıştı. Apple’ın yeni nesil iPhone modellerini tanıtmasıyla birlikte gözler tabi ki ezeli rakibi Samsung’a çevrildi.

Aslında Apple, iPhone 16 etkinliğinde beklentilerin uzağında bir görüntü sergiledi. Zira iPhone 16 serisinin çok daha ince bir tasarımla gelmesi bekleniyordu. Zira Apple bunun için uzun süreli ar-ge çalışmaları yapmış fakat geliştirdiği anakart yeteri kadar sağlam çıkmayınca ince iPhone hayalleri de ertelenmişti.

Apple her ne kadar ince bir telefon tasarlayamamış olsa da en büyük rakibi Samsung bunu çoktan başarmış durumda.

Samsung’dan Apple’a hodri meydan, iPhone 16 Pro’dan çok daha incesi geliyor

Sızdırılan son raporlara göre Samsung’un 2025’in ilk çeyreğinde satışa sunacağı yeni S modelleri incelik bakımından rakibi iPhone 16 serisinden çok daha önde olacak.

Samsung’un yeni anakart tasarımı sayesinde telefonun kalınlığı azaltılarak, daha şık ve daha narin bir görünüme kavuşması sağlanacak. Üstelik anakartın incelmesiyle birlikte bataryaya ayrılan yer de artacağı için, pil ömründe de önemli bir yenilik söz konusu olacaktır.

Şimdi teknoloji tutkunları nefeslerini tutmuş ve Samsung’un önümüzdeki yılın hemen başında tanıtacağı yeni S serisi modelleri bekliyor diyebiliriz.

HarmonyOS Android’in korkulu rüyası haline geldi
Galaxy S25 Ultra Geekbench Üzerinde Göründü
Telegram'dan şok açıklama: Artık kullanıcı bilgileri devletlerle paylaşılacak
Sonraki Haber