Samsung, popüler uygulamasının yeni sürümünü duyurdu

Uzunca bir süredir OneUI 6.0 üzerinde çalıştığı bilinen Samsung şimdi de popüler bir uygulamasının yeni sürümünü tanıttı.

Samsung, kullanıcılarına daha konforlu ve etkileyici bir deneyim sunmayı amaçlayarak Good Lock 6.0'ı duyurdu. Bu duyuru, OneUI 6.0 Beta güncellemesinin bir parçası olan Ekran Gizleme özelliğinin ardından geldi. OneUI 6.0 Beta'nın bu yeni sürümüyle gelen Good Lock 6.0, Samsung'un Galaxy akıllı telefonlarına özelleştirme olanakları sunan bir araçtır.

Samsung'un Good Lock uygulaması, Galaxy kullanıcılarına özel birçok işlevsellik ve araç sunmaktadır. Good Lock 6.0, bu deneyimi daha da geliştirerek kullanıcılara sunduğu kolaylıkları artırıyor. Uygulama, kilit ekranını, bildirim panelini, ana ekranı ve genel tutarlılığı geliştirmeye yardımcı oluyor. Good Lock 6.0, önceki sürümlerin aksine OneUI 6.0 Beta güncellemesinin bir parçası olarak sunuluyor. Bu yeni sürümdeki Edge Lighting+ özelliği artık sadece Galaxy katlanabilir telefonlar için değil, tüm Galaxy akıllı telefonlar için de kullanılabilir hale geldi.

Samsung, popüler uygulamasının yeni sürümünü duyurdu

DropShip Ride Together özelliği de OneUI 6.0'dan bağımsız olarak tüm Galaxy telefonlarda kullanılabiliyor. Ses Asistanı, ses seviyesi panelinin rengini ve temasını değiştirmeye olanak tanırken, aynı zamanda ek efektler, animasyonlar ve kontroller de ekliyor.

Harikalar diyarı modülü, Her Zaman Açık Ekrandan Kilit Ekranına veya Ana Ekrana geçişte ek geçiş efektleriyle birlikte geliyor. NiceCatch uygulaması, bir özellik otomatik olarak tetiklendiğinde bu durum için bir günlük oluşturma görevini üstleniyor. GoodLock6.0, bir bildirim veya sorun hakkında daha fazla detay üretebilir. Samsung, OneUI 6.0'ın bir sonraki sürümü için ek özellikler belirtti. Aynı zamanda, Dex'i daha kullanışlı hale getirmek için büyük değişiklikler yapıldı.

Samsung Galaxy A05s şimdi de Google Play Console'da görüldü
iPhone 15 Resident Evil Village için tarih kesinleşti
Half Life 2 Episode 3 için ilk tanıtım videosu yayınlandı
Sonraki Haber