Samsung popüler modeli için önemli bir güncelleme yayınladı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S23 serisi için Ağustos güncellemesini servis etmeye başladı.

Samsung'un Galaxy S23 serisi, ABD'de öncelikle Tayland ve Avrupa'da yayımlanan Ağustos 2023 güvenlik güncellemesini aldı. S91xUSQU1AWGH yazılım sürümü ile gelen bu güncelleme, Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra'nın taşıyıcıya kilitli versiyonları için mevcut. Ancak fabrika çıkışı kilitsiz sürümler henüz güncellemeyi almış değil. Samsung, bu güncellemeyi Galaxy A04s ve Galaxy A52s orta segment telefonlarına da sundu.

Bu yazılım güncellemesi, Kamera uygulamasında 2x zoom anahtarını getiriyor. Bunun için en yeni Kamera Asistanı uygulamasına ihtiyaç var. Ayrıca bu güncelleme, Ağustos 2023 güvenlik yamasını uygulayarak güvenlik endişelerini ele alıyor. Önceki sürümde bulunan 70'ten fazla açığı etkili bir şekilde ele alıyor. Bu, 2'si kritik, 50'si yüksek ve 1'i orta düzeydeki açıkları içeriyor. Ayrıca bu güncelleme, geçmiş yamalardan gelen 5 güvenlik sorununu ele alırken, 19 Samsung Açıklık Öğesi'ni (SVE) de yönetiyor.

Güncellemenin gelip gelmediğini kontrol etmek için Ayarlar > Yazılım güncelleme menüsüne giderek kontrol edebilirsiniz.

Samsung popüler modeli için önemli bir güncelleme yayınladı

Samsung Galaxy S23 ve S23+, 6.1 inç ve 6.6 inç FHD+ ekranlara sahip. Bu ekranlar, 120Hz'ye kadar uyarlanabilir yenileme hızı ve yüksek parlaklık sunuyor. Telefonlar, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile destekleniyor. Bu, daha iyi performans ve buhar odası soğutma sağlıyor. Telefonlarda üçlü arka kamera, 12MP ön kamera bulunuyor ve 8K video desteği mevcut. S23+ modeli Ultra Geniş Bant özelliklerine sahip. Her iki model de IP68 su ve toz direncine sahip ve 10W'a kadar hızlı kablosuz şarjı destekliyor.

Galaxy S23 Ultra, 6.8 inç Quad HD+ Dinamik AMOLED ekran, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ve buhar odası soğutma özelliklerine sahip. Kamera kurulumu, 200MP ana sensör, 12MP Ultra Geniş, 10MP Telefoto, 10MP Periskop ve 3D ToF sensörünü içeriyor. Cihaz, Ultra Geniş Bant özelliklerine, IP68 derecelendirmeye sahip ve 5000mAh batarya ile hızlı ve kablosuz şarj özelliğini barındırıyor. Ayrıca cihazda dahili bir S Pen Stylus bulunuyor.

Son olarak, Samsung, Galaxy S23 kullanıcıları için Android 14 tabanlı One UI 6.0'ın beta sürümünü tanıttı. Stabil güncellemenin birkaç ay içinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Motorola Moto G14 resmen tanıtıldı
Galaxy S24’ün tasarımına ilişkin çok önemli bir detay ortaya çıktı
iPhone 16 Pro Max şarj performansıyla komik duruma düştü
Sonraki Haber