Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra yalnızca belirli bir ülkede piyasaya sürülebilir

Samsung'un yeni Galaxy Z Fold 6 Ultra modeli, yalnızca belirli bir ülkede piyasaya sürülecek. Bu sınırlı erişim, büyük merak uyandırıyor.

Samsung'un Temmuz ayında gerçekleştirmesi beklenen lansman etkinliği, yeni katlanabilir telefonlarının tanıtımına sahne olacak. Rapora göre, Samsung Galaxy Z Fold 6'ya ek olarak, Galaxy Z Fold 6 Ultra isimli bir modelin de piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Ancak, yeni bir sızıntıya göre Ultra varyantı sadece tek bir ülkede satışa sunulacak.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra, küresel pazarda satışa çıkmayabilir. Tanınmış sızıntı kaynağı Evan Blass, yakın bir zamanda yaptığı X paylaşımında Güney Koreli teknoloji devinin bir dizi yeni cihaz duyuracağını belirtti. Bu cihazlar arasında Galaxy Book 4 Edge, Galaxy Book 4 Edge Pro, Galaxy Buds 3, Galaxy Buds 3 Pro, Galaxy Ring, Galaxy Watch FE, Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch 7 Ultra bulunuyor. Bu cihazların hepsinin aynı etkinlikte tanıtılıp tanıtılmayacağı belirtilmemiş olsa da, 10 Temmuz'da Paris, Fransa'da gerçekleşmesi beklenen Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacaklarına dair spekülasyonlar mevcut.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra yalnızca belirli bir ülkede piyasaya sürülebilir

Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6'nın da 10 Temmuz'da tanıtılması bekleniyor. Ancak, Z Fold 6 Ultra'nın aynı etkinlikte tanıtılıp tanıtılmayacağı belirsizliğini koruyor. Önceki raporlar, SF-F958N model numarasına sahip Z Fold 6 Ultra'nın özel olarak Güney Kore pazarı için geliştirildiğini öne sürüyor. Genellikle, Samsung'un küresel pazara yönelik cihazlarının detayları Koreli varyantlarından önce sızdırılır. Z Fold 6 Ultra'nın Güney Kore pazarında varlığına dair bilgiler ortaya çıkmış olsa da, küresel versiyonları hakkında bir netlik yok. Bu nedenle, cihazın Güney Kore dışındaki pazarlara çıkmayacağı düşünülüyor.

Şu an için Galaxy Z Fold Ultra ve standart versiyonu arasındaki farklar hakkında bilgi yok. Samsung'un Ultra modelleri genellikle ekran, pil ve kamera açısından daha iyi özellikler sunar. Aynısının Z Fold 6 Ultra için de geçerli olması bekleniyor.

Vivo S19 ve S19 Pro tasarımı ilk kez ortaya çıktı
Infinix GT 20 Pro: Orta segment fiyatına amiral gemisi deneyimi
YouTube'tan yeni güncelleme: Gençler bazı videoları göremeyecek
Sonraki Haber