Samsung Galaxy Xcover 7 hakkında çarpıcı iddialar!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni ultra sağlam akıllı telefonu Xcover 7 hakkında oldukça ilginç iddialar var.

Samsung, Galaxy Xcover markası altında yeni bir dayanıklı akıllı telefon üzerinde çalışıyor: Galaxy Xcover 7. Bu cihazın yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve "SM-G556B" model numarasını taşıyor. Bu model numarası, henüz piyasaya sürülmemiş olan Galaxy A55'in "SM-A556B" model numarasıyla oldukça benzer. Bu durum, bazılarına Galaxy Xcover 7'nin, Galaxy A55'in daha dayanıklı bir versiyonu olabileceğini düşündürüyor.

Ancak, Galaxy Xcover 7'nin mevcut olan Galaxy Xcover 6 Pro modeli gibi bir Pro model olup olmadığı şu an için belirsiz. Samsung'un dayanıklı akıllı telefonlar için kullandığı isimlendirme düzenine göre, Galaxy Xcover 7'nin Pro bir model olma olasılığı düşük görünüyor. Daha önce piyasaya sürülen Galaxy Xcover 6 Pro'nun model numarası "SM-G7xx" iken, Galaxy Xcover 5'in model numarası "SM-G5xx" idi. Bu durum, model numarasındaki sayının arttıkça cihazın daha güçlü olduğunu gösteriyor. Bu yüzden eğer Galaxy Xcover 7'nin model numarası "SM-G556B" ise, bu cihazın Galaxy Xcover 6 Pro'nun doğrudan bir devamı olmadığını, bu nedenle non-Pro bir model olabileceğini düşünmek mantıklıdır.

Samsung Galaxy Xcover 7 hakkında çarpıcı iddialar!

Buna karşılık, "SM-G556B" model numarasının, Galaxy A55'in model numarasına olan yakınlığı, Xcover 7'nin dayanıklı bir Galaxy A55 olabileceğine işaret ediyor. Ancak, Galaxy A55'in teknik özellikleri hakkında da kesin bilgilere sahip değiliz, çünkü bu cihazın da 2024 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Samsung'un bu iddialara dair herhangi bir onayı ya da açıklaması bulunmuyor. Galaxy Xcover 7'nin varlığı hakkında şu an için sadece söylentilere dayalı bilgilere sahibiz. Cihazın 2024'ün ilk yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Xiaomi, yeni amiral gemisinde iPhone’u taklit edebilir
Vivo T2 Pro’nun çıkış tarihi yaklaşıyor
Xiaomi 15 özellikleri belli oldu
Sonraki Haber