Samsung Galaxy Tab A9 bir kez daha görüldü

Son zamanlarda pek çok sertifikasyon süreci kapsamında karşımıza çıkan Galaxy Tab A9, bunlara bir yenisini daha ekledi.

Samsung, son zamanlarda Galaxy Tab S9 serisini amiral gemisi tabletleri olarak duyurmuştu. Ancak şimdi, firmanın daha uygun fiyatlı A-serisi tabletleri de yakın zamanda tanıtılacak gibi görünüyor. Bu yeni seride Galaxy Tab A9 modeli yer alacak. Bu model, ilk olarak bir Hint sertifikasyon sitesinde görüldü.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy Tab A9'u, BIS (Bureau of Indian Standards) adlı Hint sertifikasyon sitesinde fark edildi. Bu tablet modeli ilk olarak TDRA sertifikasyon sitesinde ortaya çıkmıştı. Galaxy Tab A9'un bu sertifikasyon sitesinde görünmesi, cihazın lansmanının çok yakın olduğuna işaret ediyor. Bilinen duyumcu Mukul Sharma, Galaxy Tab A9 ve Galaxy Tab A9+ modellerini BIS sitesinde tespit etti.

Samsung Galaxy Tab A9 bir kez daha görüldü

Sertifikasyon listesine bakarak, Galaxy Tab A9'un SM-X115 model numarasına sahip olduğunu biliyoruz. BIS sertifikasyonu aynı zamanda bu yaklaşan tabletlerin Hindistan'da mevcut olacağını da onaylıyor. Şu ana kadar sahip olduğumuz bilgilere göre, Samsung Galaxy Tab A9, 5G, WiFi, Bluetooth, GPS ve FM desteği sunacak. Bu cihaz, büyük bir 5,100mAh batarya paketi ile beslenecek ve 15W hızlı şarj desteği sunacak.

Maalesef, Galaxy Tab A9 serisi hakkındaki daha detaylı bilgiler, fiyatlandırma, özellikler ve tam lansman zamanlaması gibi konular henüz net değil. Bu tabletler hakkında daha fazla bilgi edindiğimizde sizi bilgilendireceğiz.

Apple popüler iPhone 14 özelliğini daha fazla ülkede kullanıma sunuyor
Google Haritalar bir kez daha önemli değişikliklere imza atıyor
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber