Samsung Galaxy S24 Ultra'nın hoparlör tasarımı değişebilir!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S24 Ultra önemli bir değişimle karşımıza çıkabilir.

Samsung'un yeni amiral gemisi olan Galaxy S24 serisi üzerine dair merak edilenler giderek artıyor. Seri içerisinde en çok dikkat çeken model ise Galaxy S24 Ultra oluyor. Ancak bu modelin lansmanıyla ilgili heyecan yaratan tek şey bu değil. Samsung, bu yeni modelde birçok değişikliğe gitmeyi planlıyor.

Bunlardan biri, özellikle fotoğraf meraklıları için oldukça heyecan verici. Söylentilere göre Galaxy S24 Ultra'nın ana kamerasında 200MP'lik bir sensör bulunacak. Ancak burada bir ters köşe mevcut. Samsung, optik zoom yeteneklerinde bir geri adım atabilir. Galaxy S24 Ultra'nın periskop lensinin 5x optik zoom sunması bekleniyor. Bu, bir önceki modelin 10x zoom özelliğine kıyasla bir azalma anlamına geliyor. Bu, Apple'ın iPhone 15 Pro Max modelinde benimsediği yaklaşımı andırıyor.

Samsung Galaxy S24 Ultra'nın hoparlör tasarımı değişebilir!

Ancak kamera, Samsung'un üzerinde değişiklik yaptığı tek alan değil. Tasarım da önemli bir yenilenme görebilir. Galaxy S23 Ultra'da alt hoparlörde altı "hap şeklinde" delik bulunurken, yeni Galaxy S24 Ultra'da uzun bir şerit tasarımı bulunabilir. Bu bilgi, tanınmış duyumcu Ice Universe'den geliyor. Ancak değişiklikler her zaman olumlu karşılanmaz.

Bazı hayranlar bu değişikliği eleştiriyor. Bir kullanıcı, Galaxy S9 gibi eski modellere atıfta bulunarak bu şerit tasarımının "daha az premium" hissettirdiğini belirtiyor. Ancak sızıntı bilgilerinin her zaman kesin olmadığını hatırlatmakta fayda var. Sonuç olarak, Samsung'un yeni amiral gemisiyle neler getireceğini görmek için beklememiz gerekiyor.

OnePlus 12'nin bir özelliği daha netleşti
Nubia'nın yeni telefonu Snapdragon 8 Gen 3 ile ortaya çıktı
Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı belli oldu
Sonraki Haber