Samsung Galaxy S23 serisi hakkında son dakika detayı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni serisi ile ilgili detaylarla anılmaya devam ediyor. İşte bu kapsamda tüm bilinenler.

Samsung Galaxy S23 serisinin lansmanı yaklaşırken, yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonlarla ilgili yeni raporlar ve söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise son sızıntı, yeni cihazların tasarımıyla ilgili bazı ilginç detayları ortaya koydu.

Samsung Galaxy S23 serisi hakkında son dakika detayı

Tanınmış bir kaynak olan Ice Universe, Gaaxy S23 serisi için yeni koruyucu kapak resimlerini online olarak paylaştı. Görüntülerde, temel Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve hatta Galaxy S23 Ultra için kasaları açıkça görebiliyoruz. Son CAD render sızıntılarına dayanarak, ilk iki modelde bu sefer kamera darbeleri yok gibi görünürken, Galaxy S23 Ultra modelinde yükseltilmiş bir tasarım karşımıza çıkıyor.

Aksesuar üreticilerinin, piyasaya sürülen yeni akıllı telefonların yanı sıra kasayı piyasaya sürmeleri gerektiğinden, bir cihaz resmi olarak duyurulmadan önce bile ürün ürettiği düşünüldüğünde, kasa sızıntısı şaşırtıcı değil. Görsellere bakıldığında, Galaxy S23 serisinin öncekilerle neredeyse aynı olan tek tip bir tasarım diline sahip olduğu açıkça görülüyor. Bu, S22 Ultra ile aynı kamera kurulumuna sahip olan S23 Ultra ile daha belirgin denebilir. Arka tasarım önceki nesle benzer görünse de bu, kameraların gerçek özellikleriyle ilgili bir gösterge değil. Bu nedenle, S23 serisi ile pano genelinde yükseltmeler görebiliriz. Önceki raporlara göre, Galaxy S23 Ultra'nın Güney Koreli teknoloji devinin arka tarafında 200 megapiksel kamera sensörüne sahip ilk el cihazı olduğuna inanılıyor. 

iQOO Neo 7’nin hem tasarımı hem de özellikleri sızdırıldı
Dünyanın en tehlikeli 10 akıllı telefonu beli oldu! İşte o telefonlar...
Samsung Galaxy S25 ailesinin batarya kapasitesi belli oldu
Sonraki Haber