Samsung, Galaxy S23 FE’yi yanlışlıkla onaylamış olabilir

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen Galaxy S23 FE’yi yanlışlıkla onaylamış olabilir.

Samsung, yaklaşan yeni akıllı cihazlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu cihazlar arasında telefonlar, tabletler ve yeni Galaxy Buds FE TWS yer alıyor. Özellikle, gelecek olan Samsung akıllı telefonları arasında Galaxy S23 Fan Edition (FE) bulunuyor. Bu model, çeşitli duyum hesaplarında ve sızıntılarda ortaya çıktı. Telefon, bugün beklenmedik bir şekilde İspanyol Samsung Pay web sitesinde listelendi. Ancak bu listelenmenin yaklaşan lansman tarihiyle ilgili bir bilgi verip vermediği veya mühendislerin sadece testlerini mi yaptığı konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Samsung Pay'de yeni Fan Edition akıllı telefonunu görmek şaşırtıcı.

Samsung Galaxy S23 FE'nin TENAA'da özellikleri ve görselleri ile listelendiğini daha önce görmüştük. Yeni Samsung telefonunun, Galaxy Buds FE ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefonun, belirli bölgelere göre Snapdragon 8 Gen 1 veya Exynos 2200 yonga seti ile geleceği konuşuluyor. Cihazda, 16 milyon renk derinliğine sahip 2340 x 1080 piksel çözünürlüğünde 6.3 inç bir ekran bulunması planlanıyor.

Samsung, Galaxy S23 FE’yi yanlışlıkla onaylamış olabilir

Cihazın 4370 mAh batarya kapasitesine ve 25W hızlı şarj desteğine sahip olması bekleniyor. Arka tarafta üçlü kamera kurulumu olacak: 50MP ana kamera, 8MP ve 2MP sensörlü diğer kameralar. Ön tarafta ise 10MP'lik bir kamera bulunacak. Depolama seçenekleri olarak 128GB ve 256GB, RAM seçenekleri olarak ise 6GB ve 8GB olacak şekilde sunulacak.

Galaxy S23 FE'nin boyutlarına dair TENAA listelemesine göre, telefon 76.5 x 158.0 x 8.2 mm boyutlarında ve 210 gram ağırlığında olacak. Cihazın fiyatı Rs 54,999 olarak belirlendi. Ekim ayında piyasaya sürülmesi ihtimali bulunsa da, Eylül ayında piyasaya sürülebileceği ihtimali de göz ardı edilmemeli.

Xiaomi’yi durdurabilmek ne mümkün!
Apple, iPhone 12’nin yüksek radyasyon sorununa çözüm getirecek
Tim Cook açıkladı: Apple yapay zekada 1 numara olacak
Sonraki Haber