Samsung Galaxy A05s’nin tasarım ortaya çıktı

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Samsung, şimdilerde bütçe dostu modeli Galaxy A05s üzerinde çalışıyor.

Samsung Galaxy A05s, birçok pazarda piyasaya sürülmesi beklenen bir model. Bu cihaz, FCC, SIRIM, TDRA gibi çeşitli sertifikaları zaten almış durumda. Şimdi, güvenilir duyumcu Steve Hemmerstoffer (onleaks olarak da bilinir) tarafından yüksek kalitede sızdırılan görsellerle cihazın tasarımı ve anahtar özellikleri gün yüzüne çıktı. Bu model, Galaxy A04s'in halefi olarak piyasaya sürülecek.

Sızdırılan görsellere göre, Samsung Galaxy A05s'in ekranını kalın çerçeveler çevreliyor. Ekranın üst kısmında damla şeklinde bir çentik bulunuyor. Ses ve güç düğmeleri cihazın sağ tarafında yer alıyor. Güç düğmesi aynı zamanda bir parmak izi tarayıcısı olarak da işlev görüyor.

Samsung Galaxy A05s’nin tasarım ortaya çıktı

Telefonun arka yüzünde dikey olarak sıralanmış üç kamera sensörü ve bir LED flaş bulunmaktadır. Arka kısmında dikey şeritli bir tasarım dikkat çekiyor. Cihazın alt kısmında USB-C portu, hoparlör ızgarası ve 3.5mm kulaklık girişi yer alıyor. Galaxy A05s, siyah renkte görüntülendi.

Ana özelliklere gelirsek; Samsung Galaxy A05s, 6.6 inç düz ekrana sahip olacak. Boyut olarak 167.9mm x 77.7mm x 8.8mm ölçülerinde olacak. FCC sertifikası doğrultusunda, Galaxy A05s'in 4,000mAh kapasiteli bir bataryayla geleceği ve 25W hızlı şarj desteğine sahip olacağı belirtildi. Daha önceki sızıntılara göre, cihazın içinde Helio G85 yonga seti bulunacak. 4GB RAM ile desteklenen bu cihaz, kutudan Android işletim sistemiyle birlikte çıkacak.

POCO M6 Pro 5G yeni varyantıyla satışa sunuluyor
Pixel 8 serisinin yonga setlerinden neler beklemeliyiz?
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber