Samsung dosta güven düşmana korku salmaya devam ediyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Android 13 güncellemelerine ilişkin başarılarıyla herkes tarafından örnek gösterilen bir marka haline geldi.

Samsung yazılım desteği konusunda son yıllarda inanılmaz bir dönüşüm yaşadı. Çok değil, 4-5 sene öncesine kadar Güney Koreli teknoloji devinin en çok eleştirildiği konu, akıllı telefon modellerine yeterli yazılım desteğini zamanında ve eksiksiz olarak vermemesiydi. Gerçekten de Samsung’un amiral gemisi sınıfına dahil olan ve henüz çıkışının üzerinden 2 sene bile geçmemiş olan telefonları, yeni sürüm kapsamının dışında bıraktığına çokça şahit olmuştuk.

Bununla birlikte son birkaç senede şirkete ne olduysa, güncelleme konusunda en başarılı isimlerden biri haline geldi.

Samsung dosta güven düşmana korku salmaya devam ediyor

Nitekim en önemli amiral gemisi modellerine Android 13 desteğini çoktan sunan şirket, şimdi de birer ikişer orta segment modelleri için bu çalışmaları tamamlıyor. Güney Koreli teknoloji devinden gelen son haberler ise bu defa Galaxy A73 5G modeline sahip olan akıllı telefon kullanıcılarını ilgilendiriyor.

Samsung’dan yapılan açıklamaya göre, Galaxy A73 5G modeli için Android 13 güncellemesine başlanıldı. İlk olarak Malezyalı kullanıcıların ulaşacağı bu güncelleme paketi, peyderpey diğer bölgelere de servis edilecek. Her ne kadar şu an için A73 güncellemesinin ne zamana kadar tamamlanmış olacağına dair bir tarih verilmese de, genel kanı Kasım ayı içerisinde bu işin çözüleceği yönünde. Bakalım Samsung’un Android 13’ü getirerek sevindireceği bir sonraki kullanıcı grubu kim olacak?

Bu kadar ucuza 5G'li telefon olur mu diye sormayın! Realme ciddi ciddi yapmış!
Oppo Find N2, katlanabilir akıllı telefonların en büyük sorununu çözecek
Xiaomi 15 özellikleri belli oldu
Sonraki Haber