Samsung Apple'ı çok fena bozdu!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, en büyük rakibi Apple ile uğraşmaya devam ediyor. Şirketin son reklam filmi de yine bu tatlı sert rekabet üzerine kurgulanmış.

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden ikisi konumunda olan Samsung ile Apple arasında oldukça değişik bir ilişki var. Bir taraftan birbirini en büyük rakip olarak gören bu ikili diğer bir taraftan ise kendi aralarında çip, ekran ve daha pek çok konuda milyarlarca dolarlık ticaret gerçekleştiriyorlar. Bununla birlikte bu ikilinin daha çok rakip olarak gündeme geldiklerini de belirtmek gerek.

Öte yandan bu iki teknoloji devinin zaman zaman birbirlerine göndermeli içerikler paylaştıkları da biliniyor. Bu konuda Samsung’un biraz daha hevesli olduğu ise aşikar. Henüz birkaç hafta önce Apple’a gönderme yaptığı bir tweet’i ile gündeme gelen Güney Koreli teknoloji devi, şimdi ise bir reklam filmi ile rakibini iğneliyor.

Samsung Apple'ı çok fena bozdu!

Reklamda sadece iPhone kullanıcılarının bulunduğu ve duvarla çevresinden ayrılmış olan insanların bulunduğu bir mekan ve bu duvarın üzerinden atlamak isteyen bir iPhone kullanıcısı görünüyor. Duvarın diğer tarafındakilerin katlanabilir akıllı telefon kullandıklarını ve kendisinin de bu teknolojiden faydalanmak istediğini söyleyen kullanıcıya arkadaşı tarafından kendi markasının katlanabilir akıllı telefonunun çıkacağını ve onun da bunu beklemesi gerektiğini söylediğinde, niye yanıtını veren meraklı kullanıcının aldığı yanıt çok manidar: Çünkü biz bekleriz.

Samsung bu son cümle ile Apple’ı kullanıcılarını oyalamakla itham ederken, iPhone kullanıcılarına ise “Neden bekliyorsunuz” sorusunu sormuş. Bakalım Amerikalı teknoloji devinden bu taşa bir yanıt gelecek mi?

Samsung, Apple’ın katlanabilir akıllı telefon planlarını ifşa etti
Honor’un bütçe dostu yeni modeli, piyasayı alt üst edebilir
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber