Redmi Note 14 Pro tasarımıyla göz kamaştırıyor, peki fiyatı ne kadar?

Türkiye’de en çok telefon satan markalardan biri olan Redmi, yeni modeli Note 14 Pro ile merak uyandırdı. Peki Redmi Note 14 Pro kullanıcılarına neler sunacak?

Satışa sunduğu fiyat / performans modelleriyle önemli bir kullanıcı kitlesine erişmeyi başaran Redmi, ülkemizde de önemli bir kullanıcı kitlesine sahip. Özellikle de Redmi Note serisinin peynir ekmek gibi sattığını söylemek yanlış olmaz.

Şimdi ise serinin meraklıları Redmi Note 14 Pro için geri sayıma geçmiş durumda. Şimdiye kadar telefon hakkında bazı bilgiler sızdırılmıştı. Hatta sızdırılan son raporlarda Redmi Note 14 Pro’nun 50MP’lik ana kamera ile geleceği de belirtilmişti.

Redmi Note 14 Pro tasarımıyla göz kamaştırıyor, peki fiyatı ne kadar?

Geçtiğimiz gün Redmi Note 14 Pro’nun tasarımı da ortaya çıktı. Dilerseniz telefonun tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sızdırılan görselde de görüldüğü üzere yeni Redmi Note modeli oldukça keskin hatlara sahip. Kare formunda gelen kamera adası da iPhone modellerine selam gönderiyor. Telefonun dıştan oldukça şık göründüğünü söylemek yanlış olmaz.

Peki Redmi bu modelini ne kadara satışa sunacak. Sızdırılan bilgilere göre, Redmi Note 14 Pro, selefi ile aynı çıkış fiyatına sahip olacak. Tabi ki dolar bazında. Muhtemelen Türkiye’deki satış fiyatı da selefine oranla 3.000 TL daha pahalı olabilir. Çünkü döviz kurları çok fazla artmadı. Yine de bekleyip göreceğiz.

iPhone 16’yı bekleyenlere kötü haber geldi, boşuna heyecanlanmayın
Realme akıllı telefonları sadece 4 dakikada yüzde 100 şarj eden süper şarj teknolojisini tanıttı
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber