Redmi Note 13 Pro+ kendini gösterdi

Redmi'nin merak edilen yeni akıllı telefon modeli Note 13 Pro+ bu defa sertifika sürecinde kendini gösterdi.

Xiaomi'nin alt markası Redmi, geçtiğimiz ay Çin'de Note 13 Pro+ adlı akıllı telefonunu tanıttı. Bu cihazın, önümüzdeki aylarda küresel pazarlarda yerini alması bekleniyor. Telefon, yakın zamanda IMDA sertifikası aldı. Şimdiyse bu akıllı telefon, Hindistan Standartları Bürosu (BIS) sertifikasyon web sitesinde tespit edildi. Bu, Note 13 Pro+ modelinin Çin dışındaki pazarlara çıkışının yakın olduğunu gösterse de, tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor.

Redmi Note 13 Pro+ modeli, BIS sertifikasyon sitesinde 23090RA98I model numarasıyla görüldü. Model numarasındaki 'I' harfi, Hindistan pazarını işaret ediyor çünkü aynı model numarasının sonunda 'G' harfi olan versiyon IMDA sertifikasyon sitesinde tespit edildi. Cihazın Çin versiyonunun model numarasında ise 'C' harfi bulunuyor. BIS sertifikası, Redmi Note 13 Pro+ hakkında başka bir bilgi vermese de cihazın Hindistan pazarına yakında gireceğine dair güçlü bir işaret.

Redmi Note 13 Pro+ kendini gösterdi

Redmi Note 13 Pro+'nın önceki modeli olan Redmi Note 12 Pro+ bu yılın başlarında Ocak ayında Hindistan'da piyasaya sürülmüştü. Bu nedenle, yeni modelin de aynı dönemde piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz. Ayrıca, Pro Plus modelinin yanı sıra standart Note 13 5G modeli de geçen ay BIS sertifikası aldı.

Redmi Note 13 Pro serisi, Çin'de büyük bir başarı yakaladı. Satışın ilk saatinde 410.000 adet satıldı. Pro+ modeli, önceki modeline göre önemli yükseltmelere sahip. Kavisli bir AMOLED ekran, 1.5K çözünürlük, 120Hz yenileme hızı, 1.800 nit maksimum parlaklık ve entegre parmak izi tarayıcıya sahip. Ayrıca cihaz, IP68 sertifikalı toz ve suya dayanıklılık özelliğiyle geliyor. Akıllı telefon, 200MP ana kamera sensörüne, 8MP ultra geniş açılı lens ve 2MP derinlik sensörü eşlik ediyor. Redmi Note 13 Pro+, Dimensity 7200 Ultra yonga setiyle, 16GB RAM ve 1TB depolama alanıyla destekleniyor. 5.000 mAh'lik batarya, 120W hızlı şarj desteği ile gelmekte.

Samsung Galaxy M44'ün ilk görüntüsü ortaya çıktı
Samsung, kapsamlı bir güncellemeyle geliyor
Otomobilde kabus geri dönüyor, sıfır stokları tükendi
Sonraki Haber