Redmi K70 Ultra geliyor, fiyatı şaşırtacak

Redmi K70 Ultra'nın temmuz ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu yeni modelin özellikleri ve fiyatı merak konusu.

Redmi K70 Ultra'nın yakında Çin'de piyasaya çıkması bekleniyor. Redmi Genel Müdürü Wang Teng Thomas, Weibo üzerinden Xiaomi'nin kurucusu ve CEO'su Lei Jun ile birlikte yer aldığı bir video paylaştı ve bu yeni telefon hakkında bazı önemli detaylar verdi. Wang Teng Thomas, K70 Ultra'nın lansmanı için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Redmi K70 Ultra, selefi K60 Ultra gibi performans odaklı bir telefon olacak ve 3.000 Yuan (yaklaşık 412$) fiyat aralığında "performans kralı" olmayı hedefliyor. Raporlara göre, K70 Ultra Dimensity 9300 Plus çipseti ile donatılacak. Bu çipset, birkaç hafta önce Çin'de piyasaya sürülen iQOO Neo 9S Pro'ya da güç veriyor.

Wang Teng Thomas, K70 Ultra'nın ana çipin yanı sıra güçlü bir bağımsız grafik çipi ve buz mühürlü soğutma sistemiyle geleceğini belirtti. Ayrıca cihazın IP68 derecesinde toz ve suya dayanıklılık özelliğine sahip olacağı doğrulandı. Telefonun, 1.5K çözünürlük ve 144Hz yenileme hızına sahip düz bir 8T OLED panel ile geleceği bildiriliyor. Daha iyi dayanıklılık için metal bir orta çerçeveye sahip olacak.

K70 Ultra'nın 24 GB'a kadar LPDDR5x RAM, 1 TB'a kadar UFS 4.0 depolama ve 5.500mAh batarya ile 120W hızlı şarj özelliklerine sahip olması bekleniyor. Cihazın ön tarafında 20 megapiksel selfie kamerası ve arka panelinde 50 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel üçlü kamera ünitesi bulunacak.

Redmi K70 Ultra'nın küresel pazara daha iyi kameralarla donatılmış bir versiyonunun Xiaomi 14T Pro adıyla sunulması bekleniyor. Bu modelin de önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkacağı düşünülüyor.

Realme Note 60 gümbür gümbür geliyor
Google Pixel 9 serisi yapay zeka ile güçleniyor
Ne yaptın Apple? iOS 18 güncellemesi iPhone'ların şarj performansını bitirdi
Sonraki Haber