Redmi K60’ın özellikleri netleşti: İşte o özellikler ve muhtemel çıkış tarihi

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin alt markalarından biri olan Redmi, bir taraftan bütçe dostu akıllı telefonlar geliştirirken, diğer bir taraftan ise sektörün liderlerine alternatif olabilecek bir cihaz üzerinde çalışıyor.

Akıllı telefon dünyasının önemli alternatif markalarından biri olan Redmi, sektördeki fiyat performans ve bütçe dostu telefon ihtiyacını karşılayan sayılı şirketlerden biri. Yıl başından bu yana piyasaya sürdüğü pek çok modelle bu durumu çoktan kanıtlayan Çinli teknoloji şirketinin arkasında Xiaomi’nin olduğunu da unutmamak lazım.

Son zamanlarda daha çok bütçe dostu modeller ile anılan Redmi aslında yakın zamanda üst düzey özelliklere sahip yeni akıllı telefon modeli Redmi K60’ı resmen tanıtabilir. Nereden mi biliyoruz? Çünkü bu telefon 3C veri tabanında göründü ve herkes bilir ki 3C’de görünen bir telefonun tanıtım tarihi de bir hayli yaklaşmıştır.

Redmi K60’ın özellikleri netleşti: İşte o özellikler ve muhtemel çıkış tarihi

Peki bu son sızıntısıyla birlikte Redmi K60’ın özelliklerine dair bugüne kadar ne gibi bilgiler öğrendik? Öncelikle yeni akıllı telefonun 6,67 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde OLED panelle geleceğini biliyoruz. Gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alan telefon bu işlemci kümesini 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanıyla destekliyor.

Elektriksel gücünü 5.500mAh’lık bataryasından alacak olan telefonun 67W kablolu, 30W’de kablosuz hızlı şarj seçeneğinin olduğunu da söyleyelim. Son olarak telefon arka yüzeyinde 64MP + 8MP + 2MP’den oluşan üçlü bir kamera kurulumuna sahipken, ön yüzeyinde ise 16MP’lik tek bir selfie kamerasının bizleri karşıladığını belirtelim.

Oppo Reno 9 serisinin tüm özellikleri belli oldu
Hep gizlilikten bahseden Apple bu yüzden mahkemelik oldu!
IPTV’den maç izleyenler şimdi yandı, hepsi tespit edildi
Sonraki Haber