Redmi K60’ın iki önemli özelliği daha netleşti

Çinli akıllı telefon üreticisi Redmi’nin yakın zamanda tanıtacağı akıllı telefon modeli Redmi K60’ın özellikleri sızmaya devam ediyor.

Xiaomi, akıllı telefon dünyası için oldukça önemli bir marka. Fiyat performans algısını yeniden şekillendiren, sektördeki Samsung ve Apple hegomonyasını kıran Çinli şirket, aynı zamanda sahibi olduğu pek çok alt markasıyla, akıllı telefon sektöründeki yerini her geçen gün biraz daha güçlendiriyor.

Bununla birlikte, Xiaomi’nin artık eskisi kadar çok fiyat performans odaklı telefon üretmediği ve bu görevi daha çok Redmi’ye devrettiği görülen bir durum. İşte Çinli teknoloji şirketi Redmi’de, Xiaomi’nin kendisine biçtiği bu rolü gayet güzel oynuyor. Redmi’nin yakın zamanda tanıtması beklenen yeni modeli K60’da tam olarak bu düşüncenin bir ürünü. Peki Redmi K60 hangi özelliklere sahip olacak?

Redmi K60’ın iki önemli özelliği daha netleşti

Bugüne kadar yeni cihaz hakkında ortaya pek çok iddia atıldı. Ancak bunlar içerisinde kesinleşen iki özellik var diyebiliriz. Eğer büyük bir sürpriz olmazsa Redmi K60 modeli karşımıza MediaTek Dimensity 8200 yonga setiyle gelecek. Her ne kadar MediaTek bu yonga setini henüz resmi olarak tanıtmamış olsa da, şirketin önümüzdeki hafta içerisinde yeni işlemci kümesini gün yüzüne çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Redmi K60’ın kesinleşen bir diğer özelliği ise tasarımına ilişkin oldu. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Twitter’da bir paylaşım yapan Redmi CEO’su, takipçilerine Redmi modellerinde dinamik ada özelliğini görmek isteyip istemeyeceklerini sormuştu. İşte bugün gelen bilgilerde ise, CEO’nun bu soruyu K60 için sorduğu ve aslında sorunun yanıtından bağımsız olarak cihazın çoktan bu özellikle donatıldığı iddia edildi.

Redmi Note kullanıcılarına müjde
Honor Magic 5’in bazı özellikleri sızdırıldı! Gerçekten çok etkileyici!
Binlerce TL değerindeki bedava oyunlar nasıl indirilir? Adım adım anlatıyoruz
Sonraki Haber