Redmi 13 serisine ilişkin çok önemli bilgiler gelmeye devam ediyor

Çinli teknoloji şirketi Redmi tarafından geliştirilen ve tanıtımına artık kısa bir süre kalan Redmi 13 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Dünyada oldukça popüler olan Redmi Note serisinin son üyesi yakında tanıtılacak. Redmi markası, bu ayın başlarında yeni nesil Redmi Note'un yakında tanıtılacağını doğruladı. Kısa bir süre önce lansmanın bu hafta yapılacağı duyuruldu.

Lansman tarihi dışında Redmi, yeni telefonlarının özelliklerini de paylaşmaya başladı. Redmi'nin resmi paylaşımlarının yanı sıra bu cihazlar hakkında duyumcular ve sertifikasyon bilgileri gibi kaynaklardan da bilgiler ediniliyor.

Redmi Note 13 serisi, 21 Eylül'de Çin'de tanıtılacak. Etkinlik, GMT+8 saat dilimine göre 7 PM'de başlayacak. Redmi resmi olarak üç cihazı doğruladı: Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 Pro Plus ve Redmi Note 13 Yibo Edition. Ancak standart Redmi Note 13'ün de tanıtılmasını bekliyoruz, ancak bu konudaki bilgiler şu an için sınırlı. İlgilenenler için etkinlik, Weibo ve diğer popüler Çin video platformlarında canlı olarak yayınlanacak.

Redmi 13 serisine ilişkin çok önemli bilgiler gelmeye devam ediyor

Redmi Note 13 serisi, Redmi Note 12 serisinden farklı bir tasarımla gelecek. Yeni tasarım, önceki nesil ile tamamen aynı olmayacak ama benzerlikler barındıracak. Redmi Note 13 Pro, cam arka yüzü ve düz çerçeve ile gelmeye devam edecek. Ancak kamera modülleri, Xiaomi 13 serisinden esinlenerek oluşturulacak.

Redmi Note 13 Pro Plus'ın kamera konumu, Redmi Note 12 Turbo'ya benzeyecek. Ancak bu modelde kavisli bir ekran ve yapay deri bir arka yüz bulunacak. Redmi Note 13 Yibo'nun ise renk ve desen konusunda bazı farklılıklarla bu modele dayalı olması bekleniyor. Redmi Note 13'ün tasarımı hakkında maalesef şu anda herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Huawei’nin geri dönüşü, Apple’ın işlerini ciddi şekilde bozacak
Apple, iOS 17 güncellemesi hakkında birbirinden önemli açıklamalar yaptı
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber