Realme yeni telefonunda BYD Electronic ile iş birliği yapıyor

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Realme yeni telefonunda farklı şirketlerle iş birliği yapıyor.

Realme, yepyeni bir telefon modeli olan Realme GT 5’i 28 Ağustos'ta Çin'de tanıtmaya hazırlanıyor. Bu cihaz, dünyada bir ilke imza atarak "Miracle Glass" adını verdikleri özel bir cam teknolojisiyle kullanıcılara sunulacak. Realme'nin Weibo üzerinden yaptığı son paylaşıma göre bu cam hakkında ilgi çekici detaylara sahip.

Realme, Miracle Glass'ı geliştirmek için BYD Electronics ile iş birliği yaparak, bu özel camı piyasaya sürme kararı aldı. Bu iş birliğinin ürünü olan Miracle Glass'ın geliştirilmesi tam bir yıl sürdü. Realme, bu camın dokusunun piyasadaki diğer camlardan farklı ve eşsiz olduğunu vurguluyor. Realme GT 5'in arkasında kavisli bir cam yapısı bulunacak. Bu tasarım, hem dayanıklılığı hem de premium bir hissi kullanıcılara vaat ediyor.

Realme yeni telefonunda BYD Electronic ile iş birliği yapıyor

Şirket tarafından yayınlanan tanıtım videosunda, cihazın arkasında geleceğe dönük bir LED ışık da bulunduğunu görebiliyoruz. Önceki duyumlar, telefonun 240W hızlı şarj desteğine sahip olacağını ve SuperVOOC S şarj teknolojisi sayesinde pil ömrünün uzun süreli olacağını belirtiyor. Bu bilgiler ışığında, Realme GT 5'in sadece 30 saniyelik bir şarjla kullanıcılara yaklaşık 2 saat konuşma süresi sunabileceğini söyleyebiliriz.

Bununla birlikte, Geekbench web sitesinde Realme GT 5'in Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle test edildiği görüldü.

Oppo Find N3 Flip’in çıkış tarihi nihayet belli oldu
Motorola Edge 40 Neo, lansmandan önce Geekbench’te göründü
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber