Realme Pad 2 dünyaya açılıyor

Yakın zamanda Çin’de tanıtılarak satışa sunulan Realme Pad 2, yavaş yavaş daha farklı bölgelere de gelmeye başlıyor.

Geçen ay Hindistan'da tanıtılan Realme Pad 2, yakın zamanlarda kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Bu ürün, bir önceki hafta ön siparişe açılmıştı. Artık, tablet, Hindistan'daki açık satışta resmi olarak satın alınabilir. Cihazın satın alımı üzerinde indirimler ve teklifler bulunmaktadır. Realme Pad 2, Hindistan Rupisi cinsinden 25.000'in altında bir tablet olup, yakın zamanda piyasaya sürülen Honor Pad X9, OPPO Pad Air ve daha fazlası gibi ürünlerle rekabet etmektedir.

Realme Pad 2 artık açık satışta olup, markanın resmi web sitesi ve Flipkart üzerinden satın alınabilir. Realme.com'da altı aylık ve Flipkart'ta dokuz aylık faizsiz taksit seçeneği vardır. Ek olarak, öğrenciler Realme Pad 2'nin satın alımında 500 Rs indirim kuponu alabilirler. Bu, öğrencilerin başarılı bir inceleme yapması durumunda geçerli olup, öğrencilerin öğrenci kartlarını Realme mağaza uygulamasındaki öğrenci programı bannerı altında yüklemeleri gerekmektedir.

Realme Pad 2 dünyaya açılıyor

Realme Pad 2'nin özellikleri ve fiyatlandırması üzerine gelirsek; tablet, 2K çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 11.5 inç bir LCD ekranla donatılmıştır. Bir 8MP arka kamera ve bir 8MP ön kamera bulunmaktadır. Tablet, bir MediaTek Helio G99 işlemci tarafından desteklenmektedir ve bu işlemci, 8GB RAM ve 256GB depolama alanına kadar eşleştirilebilir. Cihaz, 33W hızlı şarj desteği ile birlikte 8,360mAh'lık bir batarya birimine sahiptir.

Realme Pad 2'nin taban 6GB + 128GB seçeneğinin fiyatı 19.999 Rs iken(240 dolar), 8GB + 256GB modeli 22.999 Rs (260 dolar) olarak belirlenmiş durumda.

iPhone 15'in tasarımına aşık olacaksınız!
Xiaomi’nin dev ekranlı tabletinden yeni haberler var
iPhone 16 ilk hafta satış sayısı açıklandı, ciddi düşüş var
Sonraki Haber