Realme GT 5’in batarya boyutu ortaya çıktı

Çinli teknoloji devi Realme, yeni akıllı telefon modeli olan GT 5’i tanıtmak için geri sayıma geçti.

Realme'nin GT 5 modeli 28 Ağustos'ta Çin'de tanıtılmaya hazırlanıyor. Lansman öncesinde şirket, telefonun tasarımını zaten açıklamıştı. Yaptığı bir Weibo paylaşımında şirket, cihazın batarya boyutunu da onayladı.

Realme GT 5, 5.240mAh batarya kapasitesine sahip. Ayrıca bu modelin iki farklı batarya boyutu seçeneği bulunuyor ve her biri farklı şarj yetenekleri sunuyor. 5.240mAh batarya kapasitesine sahip olan GT 5 modeli, 150W şarj desteğine sahip. Şirketin açıklamasına göre bu model, cihazla birlikte gelecek 150W GaN şarj cihazı sayesinde telefonu sadece 18 dakikada yüzde 0'dan yüzde 100'e şarj edebiliyor.

Realme GT 5’in batarya boyutu ortaya çıktı

Aynı zamanda, GT 5 modelinin 240W şarj destekli bir versiyonunun da olacağı daha önce duyuruldu. Bu modelin 4.600mAh batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor. Bu iki model, batarya ve şarj özellikleri dışında aynı teknik özelliklere sahip olacak.

Realme GT 5, 6,74 inç boyutunda bir OLED ekranla gelmesi bekleniyor. Bu ekranın 1.5K çözünürlüğe ve 144Hz tazeleme hızına sahip olması bekleniyor. Cihazın içerisinde Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti bulunacak. Ayrıca bu model, 24 GB'a kadar LPDDR5x RAM ve 1 TB'a kadar UFS 4.0 depolama alanı seçenekleriyle sunulacak. Ön kısmında 16 megapiksel selfie ve video arama için bir kamera bulunacak. Arka kamera kurulumu, OIS destekli 50 megapiksel ana kamerayla birlikte gelirken, bu ana kamera 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro lensle destekleniyor. Cihazın fiyatına dair henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Realme 11x 5G tanıtımının ardından ilk büyük indirimini alıyor
OPPO A38 yeni sertifikasyon sürecinde görüldü
Apple Türkiye şaşırttı, yüzde yüz zam kullanıcıları isyan ettirdi
Sonraki Haber