Realme cephesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor

Çinli teknoloji şirketi Realme, yakın zamanda birden fazla yeni akıllı telefon modeliyle karşımıza çıkabilir. İşte Çinli şirketin muhtemel planları.

Realme, tanınmış bir akıllı telefon üreticisi olarak, son serisi Realme GT Neo 6'yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Serinin, Realme GT Neo 6 ve Realme GT Neo 6 Pro adında iki akıllı telefon modeli barındıracağına dair tahminler var. Yaklaşan bu cihazların, Çin'in 3C sertifikasyon sitesinde ve TENAA'da en son görülmesi, lansmanının yaklaştığını işaret ediyor. Ayrıca Realme GT 5 modelinin de yakın zamanda piyasaya sürüleceği yönünde dedikodular dolaşıyor.

Duyumcu Digital Chat Station'ın son Weibo paylaşımında, Realme GT 5'in beklenen özelliklerini aktardı. Bu özelliklere göre, Realme GT 5, 2K OLED kavisli bir ekrana ve yüksek frekanslı karartma yeteneğine sahip olacak. Telefonun gücünü ise güçlü bir yonga seti olan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 sağlayacak.

Realme cephesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor

Ayrıca cihazın, periskop tarzı yakınlaştırma kamerası ile donatılması bekleniyor. Cihazın hızlı şarj özelliklerini destekleyeceği ve 150W veya 240W kablolu şarj seçenekleri ile birlikte 50W kablosuz şarj sunacağı da gelen bilgiler arasında.

Realme'nin, Realme GT 5 modelinin lansmanına dair henüz resmi bir açıklama yapmadığını belirtmek gerekir. Ancak söz konusu cihazın, büyük beklentiyle karşılanan Realme GT Neo 6 serisinin Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan lansmanının ardından tanıtılacağına dair tahminler var.

Apple’ın yeni ikisi bir arada tablet tasarımı, fazlasıyla dikkat çekici
Samsung, Güney Koreli şirketlerin gelişmesi için teknolojisini paylaşıyor
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber