Realme 11 serisi Avrupa’da satışa sunuldu, işte fiyatı ve özellikleri

Çinli teknoloji şirketi Realme tarafından bir süre önce Çin ve Hindistan’da satışa sunulan Realme 11 serisi, nihayet Avrupa’da da raflardaki yerini aldı.

Vivo ve Oppo'dan sonra BTK çatısı altındaki bir diğer Çin merkezli teknoloji firması Realme, geçen ay son model serileri Realme 11 Pro ve Realme 11 Pro+ modellerini tanıttı. Tanıtılan bu modeller, kısa bir süre önce uluslararası platformda da gözler önüne serildi ve Hindistan'da satışa sunuldu. Her iki telefon da uygun fiyatlı olmasının yanında etkileyici özellikler ve çekici bir tasarım sunuyor. Yeni bir güncelleme ile birlikte bu Realme akıllı telefonlar artık Avrupa genelinde satışa sunuldu. İşte bu konu hakkında bilinmesi gereken detaylar.

Avrupa'da Realme 11 Pro serisinin fiyatı konusuna değinmek gerekirse; Realme 11 Pro ve Realme 11 Pro+, İtalya ve Fransa'da ön siparişe açıldı. Bu ülkelerdeki gönderimler 30 Haziran'a kadar planlandı. Ayrıca Realme, İspanya'da siparişlerin tamamlanmasıyla birlikte telefonları göndermeye başlayacak. Bölgenize bağlı olarak farklı indirimlerden yararlanma şansınız da bulunmaktadır.

Realme 11 Pro modelinin Avrupa fiyatı 400€ olarak belirlendi. Telefon, siyah veya bej renk seçenekleriyle, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunacak. Realme 11 Pro+ modeli ise 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanıyla 520€'ya satışa çıkacak. Renk seçenekleri ise standart modelle aynı olacak.

Realme 11 serisi Avrupa’da satışa sunuldu, işte fiyatı ve özellikleri

Realme 11 serisinin her iki modeli de kendi kategorilerinde mükemmel akıllı telefonlar olarak öne çıkıyor. Eğer bu telefonları satın almayı düşünüyorsanız, Pro ve Pro Plus modellerini incelemenizi öneririz. Realme 11 Pro+ modelinin özelliklerine değinecek olursak; büyük bir 200MP birincil kamera sensörü, kavisli bir AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı ve MediaTek Dimensity 7050 yonga setine sahip olduğunu belirtelim.

Realme 11 Pro modeli ise, 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç FHD+ AMOLED bir ekran ile geliyor. Aynı yonga seti tarafından desteklenen bu model, 108MP birincil kamera ve 67W şarj özelliği sunuyor.

OnePlus Nord 3’ün özellikleri iyiden iyiye netleşti
Nothing Phone (2) ön sipariş tarihi belli oldu
iPhone 16 Pro Max şarj performansıyla komik duruma düştü
Sonraki Haber