Realme 11 5G daha fazla bölgede satışa sunuluyor

Çinli teknoloji şirketi Realme tarafından geliştirilen Realme 11 5G her geçen gün biraz daha fazla pazarda kendini gösteriyor.

Realme 11 5G'nin Hindistan'da duyurulmasına ilişkin detaylar ortaya çıktı. Duyumcu Abhishek Yadav'ın attığı bir tweete göre; daha önce Tayvan'da tanıtılan Realme 11 5G'nin Hindistan'da tanıtımının önümüzdeki 10 gün içinde, muhtemelen 12 Ağustos'ta gerçekleştirileceği belirtildi. Tayvan'da gerçekleştirilen lansman sayesinde, Realme 11 5G'nin tüm özellikleri hakkında bilgi sahibiyiz.

Realme 11 5G, 6.72 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlükte IPS LCD bir ekrana sahip. 680 nitlik yüksek parlaklık değeri sunan bu ekran, 120Hz tazeleme hızıyla da kullanıcılara akıcı bir deneyim vadediyor. Cihazın kalbini ise TSMC tarafından 4nm sürecinde üretilen MediaTek Dimensity 6100+ yonga seti oluşturuyor. Bu işlemci, 2.2GHz maksimum hızla çalışan 2 adet Arm Cortex-A76 çekirdeği ve 2.0GHz hızında çalışan 6 adet Arm Cortex-A55 çekirdeğinden oluşuyor.

Realme 11 5G daha fazla bölgede satışa sunuluyor

Realme 11 5G'nin hafıza ve depolama konusunda sunduklarına bakacak olursak; 8GB RAM ve 128GB dahili depolama kapasitesi ile geliyor. Bu özelliklerin yanında cihaz, Realme UI 4.0 arayüzüne sahip Android 13 işletim sistemiyle kutudan çıkıyor. Bluetooth 5.2 ve WiFi 5 gibi bağlantı seçeneklerine de sahip olan cihaz, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılamaya hazır.

Kamera tarafına geçtiğimizde; arka tarafta 108MP'lik Samsung HM6 ana kamera ve 2MP'lik ikincil sensör bulunuyor. Ön tarafta ise, kullanıcılarına net ve canlı selfie'ler ve video görüşmeler sunacak 16MP'lik bir kamera yer alıyor.

Realme 11 5G, güçlü özelliklerinin yanı sıra kullanıcılarına uzun süreli bir kullanım deneyimi sunmayı hedefliyor. Bu yüzden cihaz, 5000mAh kapasiteli bir bataryaya ve hızlı şarj desteğini 67W ile sunuyor. Ayrıca, cihazın yan tarafına monte edilmiş bir parmak izi okuyucusu da bulunuyor.

OnePlus Nord 3 yeni meraklılarına ulaştı, işte detaylar
OPPO Find N3’ün batarya özellikleri netleşiyor
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber