POCO C50’nin özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

Akıllı telefon dünyasının en önemi bütçe dostu telefon üreticilerinden biri olan POCO, şimdilerde yeni bir cihaz üzerinde çalışıyor.

Bütçe dostu akıllı telefon denildiğinde, yakın zamana kadar akla gelen ilk isim Xiaomi olurdu. Gerçekten de bugün geldiği noktayı bu algıya bağlı olan Çinli teknoloji devi, neredeyse son iki yıldır bu unvanını yine kendine ait bir alt marka olan POCO’ya emanet etmiş durumda. Gerek ülkemiz gerekse de dünya genelinde faaliyette bulunan ve satışa sunduğu akıllı telefon modelleri ile adından bahsettiren POCO, şimdilerde yepyeni bir cihaz üzerinde çalışıyor.

POCO tarafından geliştirilen yeni modelin ismi C50. Google Play Console’da listelenmesi sonrası bir kez daha hatırlanan bu telefonun ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor. Ancak boş durmayı sevmeyen duyum hesapları, telefonun özelliklerini sızdırmaya devam ediyor. Buna göre giriş seviyesi modeli olarak karşımıza çıkacak olan bu cihaz 6,52 inç büyüklüğünde 1600 x 720 çözünürlüğünde LCD ekrana sahip olacak.

POCO C50’nin özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

Gücünü MediaTek Helio A22 yonga setinden alması beklenen telefon bu yonga setini 3GB RAM + 32GB dahili depolama alanıyla destekleyecek. Arka yüzeyinde 2’li bir kamera kurgusu bulunması beklenen telefonun tercihini hangi kameralardan yana kullanacağı şimdilik öğrenilemezken, eğer iddialar doğruysa telefonun ön yüzeyinde 5MP’lik bir kamera göreceğiz demektir.

Son olarak elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından almasını beklediğimiz telefon, trende uyacak ve bu bataryasını 10W’lik hızlı şarj teknolojisiyle destekleyecek.

Oppo’dan nihayet açıklama geldi: Nokia ile sorunu çözmek için uğraşıyoruz
Bir bu eksikti! Apple Bank geliyor!
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber