Oppo'nun yeni serisi çok yakında

Oppo’nun yeni serisinin tanıtım tarihi sızdırıldı. Bu serinin özellikleri ve yenilikleri kullanıcıları heyecanlandırıyor.

Oppo, Reno 12 serisini yakında Hindistan'da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu cihazlar, Flipkart'ta yer alan tanıtımlarda ve açılış sayfalarında görülmüş olsa da, resmi bir çıkış tarihi paylaşılmamıştı. Ancak yeni bir rapor, Reno 12 serisinin gelecek hafta Hindistan'da tanıtılacağını iddia ediyor.

TheTechOutlook'un raporuna göre, Reno 12 ve Reno 12 Pro modelleri Hindistan'da 12 Temmuz 2024'te piyasaya sürülecek. Edinilen bilgilere göre, temel model olan Oppo Reno 12 5G, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile satışa sunulacak. Daha yüksek özelliklere sahip olan Reno 12 Pro 5G ise 12 GB RAM ve 256 GB veya 512 GB depolama seçenekleriyle kullanıcılarla buluşacak.

Önceki raporlarda, her iki cihazın depolama seçenekleri detaylandırılmıştı. Ayrıca, Reno 12 serisinin renk seçenekleri de ortaya çıktı. Oppo Reno 12, Gündoğumu Şeftali, Astro Gümüş ve Mat Kahverengi renklerinde sunulacak. Reno 12 Pro ise Gündoğumu Altın ve Uzay Kahverengi olmak üzere iki renk seçeneğiyle gelecek. Çin'de ilk olarak Mayıs 2024'te tanıtılan bu cihazlar, Hindistan pazarına benzer özelliklerle giriş yapacak.

Her iki telefon da 80W hızlı şarj destekli 5,000mAh kapasiteli büyük bir bataryaya sahip olacak. Oppo, Reno 12 serisinde çeşitli yapay zeka destekli özelliklere yer verecek. Bu özellikler arasında, insan yüz ifadelerini tanıyan ve fotoğraflarda kapalı gözleri düzelten AI Best Face ve arka plandaki dikkat dağıtıcı unsurları yüksek doğrulukla kaldıran AI Eraser 2.0 bulunuyor. Henüz resmi olarak doğrulanmamış olsa da, bu bilgiler büyük ilgi uyandırmış durumda ve daha fazla güncelleme bekleniyor.

Yeni Reno 12 serisi, Oppo'nun kullanıcı deneyimini geliştirmek için yapay zeka teknolojilerini nasıl kullandığını gözler önüne seriyor. Bu cihazlar, güçlü donanım özellikleri ve yenilikçi yazılım çözümleri ile dikkat çekiyor. Reno 12 serisinin Hindistan'da piyasaya sürülmesi, Oppo'nun küresel pazardaki konumunu daha da güçlendirecek gibi görünüyor.

OnePlus Buds Pro 3 yeni renkleriyle dikkat çekiyor
Honor'un yeni tableti devrim yaratacak
Yeni telefon mu alıyoruz? iPhone 16 batarya değişim ücreti belli oldu
Sonraki Haber