Oppo’nun bütçe dostu akıllı telefon modeli, üst düzey özelliklerle gelecek

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri haline gelen Oppo, yeni modeli K11’de oldukça önemli özelliklere yer verecek.

Önemli iddialara göre teknoloji firması OPPO, orta segmentte konumlanacak bir akıllı telefon modeli olan OPPO K11 üzerinde çalışıyor. OPPO K11, çeşitli sertifikasyon aşamalarını başarıyla geçmiş ve son olarak OPPO tarafından yayınlanan bir videoda görüntülenmiş. Bu görüntüler, daha önce Sanayi ve Bilgi Teknolojisi Bakanlığı tarafından paylaşılan fotoğraflarla benzerlik gösteriyor.

OPPO K11, ince ve şık hatlara sahip. Bu yeni modelin arka tasarımı, OPPO'nun Reno 9 serisine oldukça benziyor. OPPO K11, özellikle Hindistan pazarında yakın zamanda satışa sunulan OnePlus Nord CE 3 5G ile eşdeğer özelliklere sahip.

Duyum hesabı Digital Chat Station'ın aktardığı bilgilere göre, OPPO K11'in fiyatı 1.399 yuan (yaklaşık 195 dolar) olacak ve bu sayede Honor X50 ile rekabet edebilecek. Ayrıca, telefonun Redmi Note'un son modeliyle de rekabet ettiği biliniyor. OPPO K11, daha önce Find X6 serisinde yer verilen IMX890 kamera sensörünü içerecek. Bu sensör, bu fiyat segmentindeki bir cihazda ilk kez kullanılıyor olacak.

Oppo’nun bütçe dostu akıllı telefon modeli, üst düzey özelliklerle gelecek

Sertifikasyonlar sayesinde daha fazla bilgiye ulaşıldı. Özellikle TENAA ve 3C sertifikasyonlarından alınan bilgilere göre, OPPO K11 modeli 6.7 inç büyüklüğünde 120Hz yenileme hızına sahip FHD+ AMOLED ekranla gelecek. Ekranın altında bir parmak izi sensörü yer alıyor. Ön kamera 16 MP çözünürlüğünde olacak. Arka tarafta ise 50 MP + 8 MP + 2 MP olmak üzere üç kamera bulunacak.

Telefonun boyutlarına bakıldığında, OPPO K11, 8.23 mm kalınlığında ve 184 gram ağırlığında olacak. Bu telefon, 2.7 GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci tarafından desteklenecek. Ancak bu işlemcinin tam modeli hâlâ belirlenmiş değil. Bazı tahminler, telefonun Snapdragon 782G yonga seti ile donatılabileceğini belirtiyor.

Batarya kapasitesi 4.870 mAh olarak belirlenen OPPO K11, tipik bir şekilde 5.000 mAh kapasite sunuyor. Diğer amiral gemisi cihazlar gibi bu model de 100W hızlı şarjı destekliyor. Bu yeni modelin özellikle Çin pazarını hedeflediği belirtiliyor.

Öğrencilere bir müjde daha! Talimat verildi, iPhone fiyatları yarı yarıya düşüyor!
Oppo Pad Air 2’nin kilit özelliklerinden bazıları gün yüzüne çıktı
Apple Türkiye şaşırttı, yüzde yüz zam kullanıcıları isyan ettirdi
Sonraki Haber