Oppo Pad küresel lansman öncesi bir kez daha görüldü

Oppo'nun merakla beklenen tablet modeli Oppo Pad, küresel lansman öncesinde belki de son bir defa sertifikasyon sürecinde karşımıza çıktı.

Oppo, Ekim ayında Find N3 adlı katlanabilir bir akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Daha önce Çin pazarında Find N3 Flip'i sunmuş olan marka, bu modelin de yakın zamanda global pazarda yerini alması bekleniyor. Markanın global pazarda Oppo Pad Neo adında bir tablet de sunma ihtimali bulunuyor.

Yakın zamanda yapılan bir NBTC listesi, Oppo OPD2303 model numaralı cihazın Oppo Pad Neo olarak adlandırıldığını ortaya koydu. Bu model numarası daha önce OnePlus Pad Go ile ilişkilendirilmişti. Bu, OnePlus Pad Go'nun Oppo Pad Neo olarak yeniden markalaşacağı anlamına geliyor. Yeniden markalanmış bir cihaz olduğundan, teknik özelliklerinin benzer olması bekleniyor.

Oppo Pad Neo'nun beklenen özellikleri arasında 2.4K çözünürlüğe sahip 11.35 inç LCD ekran bulunuyor. Bu ekran, 7:5'lik bir en boy oranına sahip. Cihazın 8GB RAM ile gelmesi ve 256GB depolama alanı sunması bekleniyor, ancak 128GB'lık bir varyantının da olabileceği konuşuluyor. Bu tabletin yonga seti olarak Helio G99'ı kullanacağı ve 8,000mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağı düşünülüyor. Şarj için USB 2.0 standardını destekleyen USB-C portuna sahip olacak.

Oppo Pad küresel lansman öncesi bir kez daha görüldü

Kamera konusunda 8MP ön kamera ve 8MP arka kamera özelliklerini sunması bekleniyor. Ses konusunda tabletin Dolby Atmos destekli dört hoparlöre sahip olması olası. Cihazın OxygenOS 13.2 tabanlı Android 13 ile kutudan çıkması ve ek depolama alanı için bir microSD kart yuvasına sahip olması bekleniyor.

Bu bilgiler ışığında Oppo'nun yeni ürünleri, teknoloji tutkunları için oldukça dikkat çekici özelliklere sahip. Özellikle Oppo Pad Neo'nun sunduğu özellikler, tablet pazarında önemli bir yer edinebilir. Ekim ayı, Oppo'nun yeni ürünlerinin tanıtılması için oldukça heyecan verici olacak.

Nothing Phone (2)'nin yeni varyantı yakında satışa sunuluyor
Nokia bu defa iki yeni endüstriyel telefon modelini duyurdu
Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı belli oldu
Sonraki Haber