Oppo Find X7 serisinde hangi özellikler olacak?

Çinli teknoloji şirketi Oppo tarafından geliştirilen Find X7 serisinin özellikleri hakkında yeni bilgiler geliyor.

Oppo, bugün yayınladığı bir tanıtımla, "gelecek nesil Find amiral gemisi akıllı telefonlarının", muhtemelen Find X7 ve X7 Pro'nun "uydu iletişimini destekleyeceğini" doğruladı. Bu özelliğin her iki cihaza da mı yoksa sadece Pro modeline mi özel olacağı henüz net değil.

Amiral gemisi akıllı telefonlarda uydu iletişimi bir trend haline geliyor. Neredeyse tüm amiral gemisi akıllı telefon üreticileri, cihazlarına bu özelliği eklemeye ilgi duyuyor ve bazıları, Apple ve Huawei gibi, zaten bu özelliği sunuyor.

Raporlara göre, Xiaomi, Oppo, Vivo, Honor ve Huawei, "mobil telefonun doğrudan uyduya bağlanması" teknolojisini nasıl yenilikçi hale getirecekleri ve yaygınlaştıracakları konusunda China Telecom ile görüşmeler yapıyor. Bu, Huawei'nin yanı sıra Çin'deki daha fazla markanın, gelecekteki cihazlarına uydu iletişim yetenekleri eklemeye başlayacağı anlamına geliyor.

Oppo Find X7 serisinde hangi özellikler olacak?

Uydu iletişimi, cep telefonlarının hücresel ve WiFi kapsaması olmadan bile iletişim kurmasına olanak tanır. Bu özellik, uzak bölgelerde yaşayan kullanıcılar veya acil durumlar için hayati öneme sahiptir. Find X7 Serisi Hakkında Ek Detaylar Söylentilere göre Find X7, Dimensity 9300 işlemci ile donatılacakken, X7 Pro ise Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Ayrıca, Find X7 Pro'nun Sony'nin yeni LYT-900 Lytia kamera sensörünü taşıyacağı iddia ediliyor.

Kesin olan bir şey var ki, Find X7 serisi, Oppo'nun Hasselblad ile ortaklık içinde geliştirdiği HyperTone kamera sistemini sunan ilk serisi olacak. Bu sistem, gündüz veya gece fark etmeksizin her odak uzunluğu için yüksek görüntü kalitesi sağlar. Oppo Find X7 serisinin en azından Çin pazarında yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor, çünkü resmi tanıtımlar başlamış durumda. En son haberleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

OnePlus Pad Neo özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor
iQOO Pad'in yeni varyantı satışa sunuldu
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber