Oppo Find N3'ün fotoğraf çekimi örnekleri geldi

Akıllı telefon dünyasında ayrı bir heyecan yaratan Oppo Find N3'e dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Oppo'nun bir sonraki katlanabilir amiral gemisi akıllı telefonu, Find N3, 19 Ekim'de piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Lansman öncesinde, Oppo'nun Ürün Sorumlusu Pete Lau, Find N3'ün fotoğrafçılık becerilerini göstermek amacıyla ilk kamera örneğini paylaştı.

Örnek, Find N3'ü bu yıl piyasaya sürülen diğer iki amiral gemisi akıllı telefonla karşı karşıya getiriyor. Yukarıdaki görselde görebileceğiniz üzere, Find N3 doğal ışığı aşırı pozlamadan koruyor. Gölgeler de iyi bir şekilde korunmuş ve yüksek ışıklardan gölgelere geçiş oldukça doğal görünüyor. Aynı zamanda kitaptaki metinler de okunabilir durumda.

Oppo Find N3'ün fotoğraf çekimi örnekleri geldi

Diğer iki amiral gemisi akıllı telefon ise açıkça yüksek ışıkları aşırı pozlamış, metin detaylarını kaybetmiş ve karanlık alanı fazla aydınlatmış durumda. Kısacası, her iki telefon da resmin doğal görünümünü koruyamamış.

Raporlara göre, Find N3, iki katmanlı transistor piksel yapısına sahip olan Sony’nin en yeni LYTIA 800 kamera sensörüne sahip. Bu sensör, zorlu ışık koşullarında bile daha fazla ışık yakalamaya ve gürültüyü azaltmaya olanak tanıyor. Lau tarafından paylaşılan ilk kamera örneği, sensörün gerçekten de çok yetenekli olduğunu öne sürüyor.

Oppo, Find N3’ün kamera yetenekleri konusunda açıkça kendinden emin ve cihazın gerçek dünya koşullarında nasıl performans gösterdiğini görmek ilginç olacak. Cihaz 19 Ekim’de piyasaya sürülüyor, dolayısıyla o zaman görmek zorundayız.

Oppo Pad Neo bu defa sertifikasyon sürecinde karşımıza çıktı
Google Pixel 8 Pro, ekran konusunda zirveye yerleşiyor
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber