Oppo Find N3’ün ekran ve kamera özellikleri sızdırıldı

Oppo tarafından geliştirilen katlanabilir akıllı telefon modeli Find N3 ve Find N3 Flip’in ekran ve kamera özellikleri sızdırıldı.

Oppo'nun gelecekteki katlanabilir akıllı telefonları Find N3 ve Find N3 Flip üzerinde çalıştığı söylentiler arasında. Ancak resmi bir açıklama gelmeden önce, Find N3 ile ilgili ekran ve kamera özellikleri konusunda önemli bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgiler, Çin'in popüler mikroblog sitesi Weibo üzerinden bilgi paylaşan tanınmış bir duyumcu olan Digital Chat Station tarafından yayımlandı.

Bu duyumculuk hesabına göre Find N3, arkasında üç kamera ile gelecek. Bu kameralardan ikisi 48 megapiksel, diğeri ise 64 megapiksel olacak. Ancak erken mühendislik prototiplerine göre, cihazın ana kamerası 50 megapiksel olacak. Aynı zamanda 48 megapiksel geniş açılı bir lens ve 64 megapiksel periskop tipi zoom lens de yer alıyor. Duyumcu, Find N3'ün ana kamerasında Sony'nin IMX890 sensörünün kullanılacağını, geniş açılı lens içinse IMX581 sensörünün tercih edildiğini belirtiyor. Telefoto lens için ise OmniVision'ın OV64B sensörünü ve bu sensörün 3x optik zoom kapasitesine sahip olduğunu ekledi.

Oppo Find N3’ün ekran ve kamera özellikleri sızdırıldı

Öte yandan, cihazın ön yüzünde büyük bir ekran olacak. Duyumcunun paylaşımına göre, bu ekran 7.82 inç boyutunda olacak ve cihazın iç yüzünde yer alacak. Dış yüzde ise 6.31 inç boyutunda bir ekran daha olacak. Her iki ekran da AMOLED teknolojisine sahip. Ön tarafta, 32 megapiksel değerinde bir selfie kamerası bulunuyor.

Find N3 Flip modeli hakkında da bazı bilgiler mevcut. Daha önce bu modelin GeekBench'te görüldüğü ve bazı görsel sızıntılarının olduğu biliniyor. Ancak bu konuda daha detaylı bilgiler henüz paylaşılmadı.

Find N3 ve Find N3 Flip hakkında daha fazla bilgi alındıkça bu bilgileri paylaşmayı sürdüreceğiz. Oppo'nun bu yeni katlanabilir akıllı telefonlarıyla ilgili beklentiler yüksek. Özellikle kamera ve ekran teknolojilerinde yapılacak yenilikler, tüketiciler tarafından merakla bekleniyor.

Huawei, HarmonyOS 4’ü daha fazla cihaza sunuyor
iPhone 15 şarj hızıyla herkesi şaşırtacak!
iPhone 16 Pro Max şarj performansıyla komik duruma düştü
Sonraki Haber