OPPO Find N3’den bilgiler gelmeye devam ediyor

OPPO’nun merakla beklenen yeni akıllı telefonu Find N3’den sızıntılar gelmeye devam ediyor.

OPPO, Çin'de bu ayın sonlarında bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. Bu etkinlikte, OPPO'nun Find N3 katlanabilir telefonları, Watch 4 Pro ve Pad Air 2 tablet modellerini duyurması bekleniyor. Find N3, IMDA, EEC, NBTC ve TKDN gibi sertifikaları zaten almış durumda. Üçüncü nesil katlanabilir telefon hakkında bazı özellik bilgileri de daha önce internete sızdırılmıştı. Şimdi ise güvenilir duyumcu Digital Chat Station, Find N3 hakkında daha fazla detay paylaştı.

Digital Chat Station'ın duyurduğu bilgilere göre, OPPO Find N3'ün hem iç hem de dış ekranları yüksek çözünürlükte olacak. 7,82 inç boyutundaki iç ekranın QHD çözünürlüğü 2.268 x 2.440 piksel olarak belirtiliyor. Dış ekran ise 6,31 inç boyutunda olup 2.484 x 1.116 piksel çözünürlüğünde, bu da yaklaşık olarak 1.5K piksel demek. Yeni modelin ekranının 20:9 en-boy oranında olacağı da gelen bilgiler arasında. Ayrıca, bu katlanabilir telefonun ekranının piksel yoğunluğunun (PPI) en yüksek seviyede olacağı belirtiliyor.

OPPO Find N3’den bilgiler gelmeye devam ediyor

Duyumlara göre, OPPO Find N3'ün koleksiyonluk bir sürümü de piyasaya sürülecek. OPPO'nun yeni amiral gemisi telefonlarının 16GB LPPDR5X RAM ve 1TB UFS 4.0 depolama alanıyla geleceği söyleniyor. Bununla birlikte, 24GB RAM'li bir sürümünün de planlandığı konuşuluyor.

Daha önceki sızıntılarda, OPPO Find N3'ün arkasında iki adet 48MP ve bir adet 64MP kamerasının olacağı ifade edilmişti. Ancak mühendislik ünitesinde 50MP'lik ana kamera bulunuyor. Cihazın ön yüzünde ise 32MP ve 20MP'lik iki selfie kamerasının olacağı belirtiliyor. Nisan ayında sızdırılan bir şemada, telefonun yuvarlak bir kamera modülüne sahip olduğu ve bu modülde Hasselblad markasının yer aldığı görülmüştü. Ayrıca, 3C sertifikasına göre Find N3, 100W hızlı şarjı destekliyor.

Katlanabilir akıllı telefonlar piyasayı ele geçirmeye başladı
iPhone kullanıcılarına müjde, sonunda beklenen haber geldi!
Otomobilde kabus geri dönüyor, sıfır stokları tükendi
Sonraki Haber