Oppo Find N3 Flip’in tasarımı gözler önüne serildi

Oppo’nun yeni katlanabilir akıllı telefonu olması beklenen Find N3 Flip, yeni bir tasarım sızıntısıyla karşımıza çıktı.

Oppo, 2022 Aralık ayında Çin'de Find N2 Flip modelini tanıttı ve bu yılın başında dünya çapında piyasaya sürdü. Yakın zamanda bir rapor, markanın Find N3 Flip üzerinde çalıştığını iddia etti. Bu raporda, cihazın anahtar özellikleri ve tasarımı hakkında bilgiler paylaşıldı. Ancak, yayınlanan render görüntüsü daha sonrasında hatalı olarak belirlendi. Pricebaba'nın yeni sızıntısı, Find N3 Flip'in arka tasarımını ve anahtar özelliklerini gözler önüne seriyor.

Yeni sızan bilgilere göre, Find N3 Flip modeli yuvarlak bir kamera modülüne sahip olacak ve bu modül içerisinde üç kamera barındıracak. Tasarım, Find N2 Flip modeliyle büyük oranda benzerlik gösteriyor. Ancak Hasselblad logosunun konumu değişti ve şimdi yuvarlak kamera modülünün içerisinde yer alıyor. Oppo logosu ise yine aynı yerde, cihazın alt kısmında bulunuyor.

Oppo Find N3 Flip’in tasarımı gözler önüne serildi

Find N3 Flip'in özellikleri arasında birkaç önemli değişiklik bulunmakta. Öncelikle, kapak ekranının boyutu 3 inç olacak. Bu, önceki modelin 3,26 inçlik ekranına göre biraz daha küçük. Diğer yandan, arka kamera kurulumu, optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 32 megapiksel ek kamera ile donatılacak. Ayrıca, Find N3 Flip'in 67W hızlı şarj desteğine sahip olacağı bilgisi de mevcut. Cihazın ana ekranı 6,8 inç büyüklüğünde ve 120Hz tazeleme hızına sahip bir LTPO AMOLED panelden oluşacak. Ön kameranın ise 32 megapiksel çözünürlükte olduğu belirtiliyor.

Son olarak, Find N3 Flip'in bu ayın sonunda Çin'de tanıtılması bekleniyor. Eylül ayında ise global piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ancak cihazın Hindistan'da ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda henüz bir bilgi yok.

WhatsApp’ın yeni güncellemesi, grup kullanıcılarının hoşuna gidecek
iPhone 15 modellerinin RAM kapasiteleri belli oldu!
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber