OPPO Find N3 Flip’in hem tasarımı hem çıkış tarihi sızdırıldı

OPPO’nun bir süredir üzerinde çalıştığı ve akıllı telefon kullanıcılarının merakla bekledikleri Find N3 Flip modelinden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Son zamanlarda, Çin sertifikasyon platformlarında tespit edilen PHT110 model numaralı Oppo telefonun, yaklaşmakta olan Oppo Find N3 Flip olabileceği konuşuluyor. Duyum hesabı olan Panda is Bald, cihazın lansman tarihini ve tasarımını ifşa etti.

Duyumcunun belirttiğine göre, OPPO Find N3 Flip, 29 Ağustos'ta Çin'de tanıtılacak. Find N3, Pad Air 2 ve Watch 4 serisi gibi cihazların Find N3 Flip ile birlikte tanıtılacağı iddia ediliyor. Ancak, Find N3'ün Eylül ayında ayrı bir şekilde tanıtılacağını da iddia ediyor. Bu nedenle, Find N3 Flip ile hangi diğer ürünlerin tanıtılacağı net değil.

Sızdırılan tasarım, Find N3 Flip'in son zamanlarda sızdırılan görüntüleriyle örtüşüyor. Kapak ekranı, Find N2 Flip'te bulunanla neredeyse aynı görünüyor. Yeniden tasarlanan dairesel kamera modülü, N2 Flip'te görülen iki kamera yerine şimdi üç kamera içeriyor.

OPPO Find N3 Flip’in hem tasarımı hem çıkış tarihi sızdırıldı

Duyumcu, Find N3 Flip'in 67W hızlı şarj ve 32 megapiksel bir 2x portre lensi gibi yükseltmelerle geleceğini belirtti. Diğer raporlara göre, N3 Flip, Dimensity 9200 yonga seti ve 4.800mAh pil ile gelecek. Cihazın diğer özellikleri önceki modele benzer olabilir.

Find N3 Flip'in özelliklerine bakıldığında, 6,8 inç katlanabilir FHD+ 120Hz AMOLED ekran, 3,26 inç AMOLED kapak ekranı, D9200 yonga seti, 16GB RAM, 512GB'a kadar depolama, 4.800mAh pil, 67W hızlı şarj, yan tarafa monte edilmiş parmak izi sensörü ve ColorOS 13.1 tabanlı kutudan Android işletim sistemiyle birlikte çıkacak. 32 megapiksel ön kamera ve 50 megapiksel (Sony IMX890, OIS ile) + 8 megapiksel (ultra geniş açılı) + 32 megapiksel (telefoto) üçlü kamera birimi bulunacak.

OnePlus Ace 2 Pro’nun özellikleri ve fiyatı belli oldu
Motorola Edge 40 Neo’nun yeni özellikleri sızdırıldı
Otomobilde kabus geri dönüyor, sıfır stokları tükendi
Sonraki Haber