OnePlus Watch 2 için tarih netleşmeye başladı

Çinli teknoloji devi OnePlus tarafından geliştirilen yeni akıllı saat modeli Watch 2'nin muhtemel çıkış tarihi netleşiyor.

OnePlus, akıllı saat sektörüne 2021 Mart'ta, OnePlus Watch ile adım atmıştı. Bu saat, fonksiyonellik açısından daha çok bir fitness takip cihazını andırıyordu. Ancak bu modelin üretimi kısa süre içerisinde sonlandırıldı. Şimdiyse, marka yeni bir model üzerinde çalışmalarını sürdürüyor gibi görünüyor.

X platformunda, Max Jambor tarafından paylaşılan verilere göre, OnePlus Watch 2'nin 2024'te kullanıcılara sunulması planlanıyor. Yeni modelin tasarımı, yuvarlak bir yapıya sahip olacak. Kaynaklar, bu modelin teknik kapasite ve performans bakımından önceki modele göre çok daha gelişmiş olacağını iddia ediyor.

OnePlus Watch 2 için tarih netleşmeye başladı

OnePlus Watch 2'nin ne zaman tanıtılacağına dair kesin bir bilgi olmamakla birlikte, önceki modelin tanıtım zamanlaması göz önüne alındığında, yeni modelin de benzer bir dönemde, yani önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tanıtılma olasılığı bulunuyor. Tabii ki bu süreçte herhangi bir resmi açıklama yapılmadığı için sadece bekleyip görmemiz gerekiyor.

Sonuç olarak, OnePlus'ın akıllı saat sektöründeki adımlarını sürdürmeye devam edeceği anlaşılıyor. Özellikle yeni modelin, teknik kapasite ve performans yönünden önceki modele göre daha iyi olacağının belirtilmesi, teknoloji severler için oldukça heyecan verici. Ancak her zamanki gibi, resmi açıklamalar gelene kadar bu tür bilgilerin kesinlik taşımadığını da unutmamak gerekiyor.

Honor Magic Vs 2'den heyecanlandıran haberler geliyor
Samsung açıkladı! Galaxy modelleri 7 yıl güncelleme alabilir!
Android artık çok daha güvenli olacak
Sonraki Haber