OnePlus Open bu kez de yeni bir görüntüyle kendini gösterdi

OnePlus Open, sızdırılan özellikleriyle kendini bir kez daha hatırlatırken, bu telefon katlanabilir akıllı telefon sektörüne yeni bir nefes olabilir.

OnePlus, katlanabilir akıllı telefon dünyasına taze bir nefes getirmek için durmaksızın 'Open' modelini geliştiriyor. Şirketin yaklaşan katlanabilir akıllı telefonunun adını 'OnePlus Open' olarak onayladığı görülüyor. Daha önceki tartışmalar üçüncü çeyrek lansmanını işaret ederken, son bilgiler çeşitli ama önemli nedenlerden dolayı gecikme olduğunu gösteriyor. Haziran ayında OnePlus Open'ın sızdırılan teknik özellikleri ve görüntüleri ortaya çıktı. Özellikle tanınmış duyumcu Steve Hemmerstoffer, bilinen adıyla onleaks, bu görüntülere yakın zamanda bir güncelleme paylaştı.

Onleaks tarafından açıklanan güncellenmiş OnePlus Open resimleri, üretim öncesi ünitelerin fotoğraflarından oluşturuldu. Bu, yaklaşan cihaz hakkında doğru ve ayrıntılı bir bakış vaat ediyor. Ayrıca eski CAD tabanlı sızıntılardan farklılık gösteriyorlar. Bu son dönemde OnePlus Open, daha kompakt bir görünüm kazandı. Eski sızıntılardaki daha yüksek en-boy oranından saparak, yeni görüntüler daha geniş bir en-boy oranını yansıtıyor. Bu, OPPO Find N2 veya belki Google Pixel Fold'u andırıyor. Kompaktlığı ile cihaz neredeyse cüzdan boyutunda ve tüm kenarları yuvarlatılmış gibi görünüyor.

OnePlus Open bu kez de yeni bir görüntüyle kendini gösterdi

Arka panel, ilk tasarımından hafif değişikliklerle daha büyük bir dairesel kamera modülü sunuyor. İki sensör, bir periskop lens ve Hasselblad'ın katılımını belirten tanınabilir bir 'H' amblemi içeriyor. Bir diğer özelzlik, muhtemelen bir Zaman-uçuş veya LiDAR sensörü de görülüyor. Arka panel, sol üst köşesinde büyütülmüş bir LED flaş birimi ile birlikte sahte deri dokusunu koruyor.

OnePlus Open, hem iç hem de dış ekranlarda ince çerçevelere sahip. Ana ekran merkezi konumlu bir delikli kesime ev sahipliği yaparken, iç ekranın sağ üst köşesinde bir tane var. Eski ve yeni görüntüler arasındaki önemli değişiklikler, OnePlus Open için daha kutu şeklinde bir formu ortaya koyuyor. Sağ kenarda güç ve ses düğmeleri bulunuyor ve ilkine parmak izi tarayıcı olarak da işlev görüyor olabilir. Bir Uyarı Kaydırıcısı, OnePlus'ın ikonik özelliği, cihazın sol tarafında bulunuyor. Katlanabilir telefonun ayrıca dört hoparlörü olması bekleniyor, bunların her biri üst ve altta iki hoparlör ızgarası olacak şekilde ve tabanında bir USB-C portu bulunacak.

Motorola’nın yeni bütçe dostu akıllı telefon modeli satışa sunuldu
iPhone 15 serisi ne zaman tanıtılacak? İşte yanıtı!
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber