Nothing Phone (2) ön sipariş tarihi belli oldu

Uzun bir süredir akıllı telefon dünyasının gündemini meşgul eden Nothing Phone (2) nihayet satışa sunulmaya hazır.

Heyecanla beklenen Nothing Phone (2), 11 Temmuz'da Hindistan ve tüm dünyada kullanıcılara sunulacak. Marka, bu etkinlik öncesinde, Hindistanlı tüketiciler için Nothing Phone (2) ön sipariş tarihini belirledi. Telefonun Flipkart platformundaki mikro site, Nothing Phone (2)'nin 29 Haziran'da saat 12:00'de ön siparişe sunulacağını belirtiyor.

Akıllı telefon için ön sipariş oluşturan müşteriler, özel fırsatlardan yararlanabilecekler. Nothing Phone (2) ön siparişine ek olarak, stoklar sınırlı olmasına rağmen Nothing Ear (kulaklık) ürününde %50 indirim fırsatı bulunuyor. Ek olarak, Nothing aksesuar paketinde de %50 indirim mevcut. Bunların yanı sıra, seçkin bankalar aracılığıyla anında nakit iade seçeneklerinden faydalanma imkanı da bulunuyor. Marka, bu fırsatları duyurmanın yanında, tüm ön sipariş sürecini de açıkladı, aşağıda detayları bulabilirsiniz.

Nothing Phone (2) ön sipariş tarihi belli oldu

29 Haziran'da saat 12:00'den sonra Flipkart platformundaki ön sipariş sayfasına giderek, telefonunuz için iade edilebilir 2.000 Rs. depozito ödemesi yapabilirsiniz. Ardından, 11 Temmuz 21:00 ile 20 Temmuz 23:59 arasında siteye dönerek seçtiğiniz modeli belirleyin. Kalan bakiyeyi ödeyin ve ön sipariş tekliflerinizle siparişinizi tamamlayın. Bu adımların sonucunda Phone (2) telefonunuzu satış başlamadan önce alabilirsiniz. Nothing Phone (2) için açık satışın 21 Temmuz'da başlaması bekleniyor. Ön sipariş vermeye değip değmeyeceğinizi anlamak için aşağıdaki sızan özelliklere göz atabilirsiniz.

Duyumculara göre, yaklaşan Nothing Phone (2) büyük olasılıkla FHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,7 inçlik bir AMOLED ekranıyla gelecek. Ek olarak, cihazın ekranında parmak izi sensörünün bulunması da bekleniyor. Cihazın, Android 13'e dayanan Nothing OS 2.0 yonga setiyle kutudan çıkması öngörülüyor. Ayrıca, Nothing Phone (2) kullanıcılarının üç yıl boyunca Android işletim sistemi güncellemelerini ve dört yıl boyunca güvenlik güncellemelerini alacakları da belirtildi.

Motorola X30 yıllar sonra beklenen güncellemeyi aldı
Huawei, arka kapılardan dolaşarak yeni 5G modelini piyasaya sürecek
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber