Muhteşem telefon LG G2 için 10 ipucu! Video
LG G2'nin 10 ipucu ve püf noktası haberimizde!
LG’nin son amiral gemisi LG G2, yılın tanıtılan en iyi akıllı telefonlarından biri. Ağustos ayında tanıtımı yapılan LG G2, hem yenilikçi tasarımı hem de donanım özellikleri sayesinde gerçekten oldukça çekici bir akıllı telefon. Aynı zamanda telefonun arka tarafında yer alan güç ve ses butonları da şimdiden birçok kullanıcının ilgisini çeken özellikler arasında yer alıyor.
LG G2, 5.2 inçlik Full HD IPS ekran, Gorilla Glass 2 panel, Snapdragon 800 çözümü, 13MP çözünürlükte OIS destekli arka kamera, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 2GB RAM, 3000mAh batarya, 5. nesil WiFi, Bluetooth 4.0 özellikleri mevcut.
Cihaz 2.65 mm’lik inceliğe sahip ve IPS teknolojisi ile üstün görüntü kalitesi sunuyor. Öte yandan LG G2’nin 3,000mAh pili en büyük yeniliklerinden biri. Bu pil tüm gün boyunca kesintisiz kullanıma olanak tanıyor.
LG G2’de bulunan Misafir Modu sayesinde her iki kullanıcı da ekrana çizdiği şekille ayrı bir telefon kilidi oluşturabiliyor. Böylelikle kullanıcı telefonunu dilediği zaman paylaşabiliyor ve ayarlamaları aynen bıraktığı şekilde kalabiliyor.
Sizlere bu haberimizde LG G2 için 10 ipucundan bahsedeceğiz. Oldukça etkili özelliklere sahip cihazın kullanımında size yardımcı olacak 10 ipucu ve püf noktalarını video açıklamasıyla birlikte sonraki sayfalarımızda inceleyebilirsiniz.
Akıllı Ekran
LG G2’nin Galaxy S4’ün Smart Stay özelliğine benzer Akıllı Ekran özelliği bulunuyor. Bu özellik temelde aynı şeyi yapıyor. Akıllı ekran özelliğine göre kullanıcının gözlerini algılıyor eğer algılama başarılı ise bildirim penceresinde bir göz simgesi yer alıyor.
KnockOn
LGG2’nin KnockOn özelliği ile ekrana iki kez tıkladığınızda telefonunuzun kilidi açılacaktır. Aynı şekilde iki kez ekrana vurarak ekran kilidini kapatabilirsiniz.
Masaüstünü Göster
Yapacağınız bir el hareketiyle ekranda görünen simgeleri gizleyip sadece arka plan resmini görünür hale getirebilirsiniz.
Hızlı Eylem
Ekran kapalıyken hızlı kamera erişimi için arka kısımda bulunan ses düğmesine 3 saniye basılı tutun. Bir resim çekmek için de aynı düğmeye basabilirsiniz. Alternatif olarak ekran kapalıyken hızlı not için de üç saniye ses tuşuna basmanız yeterli.
SMS Temalar
SMS temasını değiştirebilmek için mesaj uygulamasını açın Menü> Ayarlar> Konuşma Tema seçeneklerini takip edin. Oradan SMS uygulamasını özelleştirebilir kendi duvar kağıtlarınızı veya temalarınızı kullanabilirsiniz. Ayrıca iletişim kurduğunuz kişilere göre temalar ve farklı duvar kağıtları ayarlayabilirsiniz.
Kolay Ekran
Benzersiz bir ekran görüntüsü almak için arkada bulunan ses ve güç düğmeleri zorluk çıkartabilir. Ancak ekranın altına dokunarak daha hızlı bir şekilde Not uygulamasına erişebilir ve ekran görüntüsünü paylaşabilirsiniz.
Kablosuz Depolama
Kablosuz depolama için bir kablosuz ağa bağlanın ve açılır bildirim olduğundan emin olun. Bundan sonra bir ağ paylaşımı için cihazınıza izin vermeniz gerekiyor. Bir kez cihazınızın üzerindeki uygulamayı açıp IP adresi ve şifre talimatlarını yaptıktan sonra başka cihazlardan telefonunuza bağlanarak depolama yapabilirsiniz. Biraz daha ileri gitmek, cihazınızda bir statik IP adresi ayarlayabilirsiniz. Bu, bilgisayarda bu kablosuz depolama için bir kısayol ayarlayabilirsiniz aynı şekilde giriş bilgilerini tutacak.
Tam Ekran Görüntüler
İster inanın ister inanmayın boyut seçenekleri arasında W10M (geniş 10 megapiksel) cihazınızda görüntüleri izlemek için mükemmel bir seçim. 13-megapiksel boyutu 4:3 en-boy oranıdır. LG G2 ve en iyi HD cihazlarda 16:9 en boy oranı vardır. Kenardaki siyah çubuklar çekilince tam ekran görüntü alabiliyorsunuz.
Pano Yöneticisi
LG G2’de yerleşik bir pano yöneticisi vardır. Görüntüleri de dahil olmak üzere, kopyalanan her şey bu panoda kalır. Panoya erişmek için, boş bir metin kutusu açın ve üstüne uzun süreli basın ve son olarak küçük tepsiyi seçin. Böylece panoya erişeceksiniz.
Galeri Delete / Share Modu
Galeri uygulaması açıkken fotoğrafların üzerinde hızlı bir şekilde sağa sola kaydırarak fotoğrafları silebilir veya kolayca paylaşabilirsiniz.
Sonraki sayfamızda izleyeceğiniz videoda anlattığımız bu tüm ipucu ve püf noktalarının nasıl yapıldığını inceleyebilirsiniz.