Motorola Razr 50 Ultra, kullanıcılarla buluşuyor

Motorola Razr 50 Ultra, benzersiz ekran ve kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu modelin sunduğu yenilikler neler?

Motorola, yeni katlanabilir akıllı telefonu Razr 50 Ultra'yı global pazarda tanıttı. Bu model, önceki versiyonlarına göre birçok yenilik ve geliştirme içeriyor.

Razr 50 Ultra, 6.9 inç FHD+ içe katlanabilir LTPO pOLED ekranla geliyor. Bu ekran 1-165Hz yenileme hızına sahip ve HDR10+ ile Dolby Vision destekliyor. Ayrıca 3000 nit parlaklık ve DCI-P3 renk gamının %100'ünü kapsıyor. Dış kısımda ise 4 inç FHD+ pOLED ekran bulunuyor ve bu ekran da 1-165Hz yenileme hızına sahip olup Corning Gorilla Glass Victus ile korunuyor. Önceki modelde bulunan 3.6 inç ekrana kıyasla %95 ekran-gövde oranı sunan bu ekran, kullanıcıya geniş bir kullanım alanı sağlıyor.

Cihaz, Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisi ile güçlendirilmiş olup, 12GB LPDDR5X RAM ve 512GB UFS 4.0 depolama ile donatılmış. Google'ın Gemini AI asistanı, kullanıcıların dış ekrandan doğrudan erişebileceği şekilde entegre edilmiş. Razr 50 Ultra sahiplerine üç aylık ücretsiz Gemini Advanced aboneliği sunuluyor ve bu abonelik kapsamında 2TB bulut depolama ile Gmail ve Docs gibi Google uygulamalarında AI özellikleri sunuluyor.

Kamera özelliklerine gelince, telefon 50MP ana kamera ve 50MP 2x telefoto kamera olmak üzere çift arka kamera ile donatılmış. Ayrıca, 32MP ön kamera yüksek kaliteli fotoğraf ve videolar çekmeyi mümkün kılıyor. 4000mAh batarya, 45W kablolu hızlı şarj ve 15W kablosuz şarj desteği ile uzun süreli kullanım sağlıyor.

Dayanıklılığı artırmak için IPX8 su geçirmezlik sertifikası ve Gorilla Glass Victus koruması ile tasarlanan Razr 50 Ultra, 600.000 kez katlanma testinden başarıyla geçmiş durumda. Bu özellikler, cihazın uzun ömürlü ve sağlam olmasını garanti ediyor.

Razr 50 Ultra, Bahar Yeşili, Şeftali Tüyü ve Gece Yarısı Mavisi renk seçenekleri ile sunuluyor. 12GB + 512GB modeli 1,214 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkıyor ve erken sipariş verenler için bu fiyat 1,154 dolara düşüyor. Ön siparişler 10 Temmuz'da Amazon, Reliance Digital, Motorola ve diğer global perakende mağazalarından yapılabilecek.

Motorola'nın yeni katlanabilir telefonu, hem performans hem de tasarım açısından önemli yeniliklerle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Razr 50 Ultra, şık tasarımı, yüksek performansı ve dayanıklılığı ile dikkat çekiyor.

Motorola Edge 50 Pro yeni rengiyle satışta
Samsung Galaxy S25+ hakkında ilginç iddia, Apple çok zor durumda kalabilir
Samsung Galaxy S25 ailesinin batarya kapasitesi belli oldu
Sonraki Haber