Motorola Razr 50 Ultra Geekbench'te göründü

Motorola Razr 50 Ultra, Geekbench veritabanında göründü ve NCC sertifikası aldı. Cihazın ana özellikleri ortaya çıktı.

Motorola, yeni Razr 50 serisi katlanabilir telefonlarını 25 Haziran’da Çin’de tanıtmaya hazırlanıyor. Bu seri, geçen yılın Razr 40 ikilisinin halefi olarak karşımıza çıkacak. Lansman etkinliği öncesinde, Razr 50 Ultra modelinin Geekbench ve Tayvan’ın NCC sertifikasyonlarında yer aldığı görüldü. Her iki listeleme de cihazın donanım özelliklerini açığa çıkarırken, sertifikasyon sitesi ayrıca katlanabilir telefonun tasarımını da her açıdan gösteriyor.

Razr 50 Ultra'nın NCC sertifikasyonuna göre, cihaz XT2451-3 model numarasıyla listelenmiş. Cihazın görüntüleri, ortada hizalanmış bir delikli ekran ve yatay yerleştirilmiş çift kamera sensörleri ile LED flaşı ortaya koyuyor. Alt kısımda USB-C portu, hoparlör ızgarası ve mikrofon bulunuyor. Rapora göre, Razr 50 Ultra, Şeftali, Koyu Mavi ve bir de Yeşil renk seçenekleriyle sunulacak.

Sertifikasyon listesi ayrıca Razr 50 Ultra'nın batarya, şarj cihazı ve USB-C kablosunun model numaralarını da gösteriyor. Cihazın 4.000mAh batarya (1.050 + 2.950mAh hücreler) ile destekleneceği ve 68W hızlı şarj cihazı ile birlikte geleceği, ancak yalnızca 45W hızını destekleyebileceği belirtiliyor. Bu, Razr 40 Ultra'nın 3.800mAh batarya ve 30W şarjına kıyasla bir yükseltme anlamına geliyor.

Geekbench veritabanına göre, Razr 50 Ultra'nın işlemci yapılandırması, üç çekirdeğin 2.02GHz, dört çekirdeğin 2.8GHz ve birincil çekirdeğin 3.01GHz hızında çalıştığını gösteriyor. Bu, katlanabilir telefonun Snapdragon 8s Gen 3 işlemci ile donatılacağını gösteriyor. Bu, çipset tarafından desteklenen ilk kapaklı katlanabilir telefon olacak. Razr 50 Ultra, 12GB RAM ile birlikte listelenmiş ve Android 14 işletim sistemi ile kutudan çıkacak.

Motorola Razr 50 Ultra, Geekbench’in tek çekirdekli testlerinde 1.829 ve çok çekirdekli testlerinde 4.214 puan alıyor. Bu skorlar, cihazın güçlü bir performans sunacağını gösteriyor. Motorola’nın yeni katlanabilir modeli, teknik özellikleri ve tasarımıyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Motorola Razr 50 serisi 25 yakında geliyor
Motorola Edge 50 Ultra iddialı özelliklerle geliyor
Bu telefonların şarjı bitmiyor! İşte şarjı en çok giden akıllı telefonlar
Sonraki Haber