Motorola Moto X40 bu özellikleriyle çok canlar yakar

Çin merkezli teknoloji devi Motorola’nın yeni modeli Moto X40’ın sızdırılan yeni özellikleri, akıllı telefon kullanıcılarını bir hayli heyecanlandırdı.

Bir zamanların en önemli teknoloji markalarından biri olan Motorola, özellikle son iki yıldır yeniden büyük bir çıkış yakalamış gibi görünüyor. Google tarafından Lenovo’ya satılmasının ardından önemli bir yenilenme sürecine giren şirket, uzun bir süre orta ve altsegment modellerle piyasaya uyum sağlama yolunu seçmiş, sonrasında ise güçlü amiral gemisi modellerle yoluna devam etmeye karar vermişti.

İşte özellikle geçtiğimiz yıldan itibaren piyasaya sürdüğü üst seviye akıllı telefon modelleriyle adından bahsettirmeye başlayan Motorola, önümüzdeki yılda da bu durumu sürdürmeye kararlı gibi görünüyor. Nitekim gelecek yılın başlarında satışa sunulması beklenen Motorola Moto X40’ın sızdırılan özelliklerine baktığımız zaman, Samsung ve Xiaomi’nin işinin her zamankinden daha zor olacağını söyleyebiliriz.

Motorola Moto X40 bu özellikleriyle çok canlar yakar

Eğer sızıntılar doğruysa Motorola Moto X40 karşımıza 6,67 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde OLED ekranla çıkacak demektir. Bu ekranın en önemli özelliği ise 165Hz’lik yenileme hızına sahip olması olacak.

Gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alması beklenen telefon 8GB / 12GB / 18GB olmak üzere 3 farklı RAM ve 128GB / 256GB / 512GB olmak üzere yine 3 farklı dahili depolama alanı seçeneğine sahip olacak. Arka yüzeyinde 50MP + 50MP + 12MP’lik üçlü bir kamera kurulumuyla geleceği iddia edilen telefonun selfie kamerası ise 60MP olacak.

Çarpışma Algılama özelliği ilk defa gerçekten bir hayat kurtardı!
WhatsApp Web için muhteşem bir özellik geliyor!
Telegram bir ülkede daha yasaklandı
Sonraki Haber