Motorola Moto G14 resmen tanıtıldı

Çin merkezli teknoloji şirketi Motorola tarafından tanıtılan Moto G14, bütçe dostu akıllı telefon olmasına rağmen özellikleriyle dikkat çekiyor.

Motorola'nın yeni bütçe dostu telefonu Moto G14, Hindistan'da resmi olarak tanıtıldı. Bu, Moto G13'ün halefi olarak geliyor ve aynı fiyat etiketiyle daha yüksek çözünürlüklü bir ekran ve daha hızlı bir yonga seti gibi birkaç yükseltmeye sahip.

Moto G14, günümüzün popüler tasarımına uygun düz bir çerçeveye sahip. 6.5 inçlik bir FHD+ çözünürlüğünde delikli LCD ekran ile geliyor. Cihaz, Unisoc T616 yonga seti tarafından destekleniyor ve LPDDR4x RAM ile UFS 2.2 depolama birimiyle birlikte geliyor. Telefon kutusundan Android 13 işletim sistemiyle birlikte çıkıyor. Motorola, Android 14 güncellemesini ve üç yıl boyunca güvenlik güncellemelerini garanti ediyor.

Motorola Moto G14 resmen tanıtıldı

Arka kısımda 50MP ana kamera sensörü ve 2MP makro kamera olmak üzere çift kamera kurulumuna sahip. Ön tarafta ise 8MP'lik bir selfie kamerası bulunuyor. Diğer özellikler arasında yan tarafa monte edilmiş parmak izi sensörü, Dolby Atmos destekli çift stereo hoparlör, 3.5mm kulaklık jakı, MicroSD kart yuvası ve su sıçramalarına karşı IP52 sertifikası yer alıyor. Cihaz, 20W şarj desteği olan 5,000mAh batarya ile güç buluyor.

Moto G14, 4GB RAM ve 128GB depolama seçeneği için Hindistan'da 9,999 rupi fiyatla satışa sunuldu. Telefon, Çelik Gri ve Gökyüzü Mavisi renk seçenekleriyle alınabilir.

Galaxy S24’ün tasarımına ilişkin çok önemli bir detay ortaya çıktı
iPhone 15 serisine ilişkin çok önemli bir bilgi daha geldi
iPhone 16 Pro’nun rakibi Xiaomi 15 Pro fiyatıyla şaşırttı
Sonraki Haber