Motorola, Moto Edge 40 modeli için son dokunuşları yapıyor

Çin merkezli teknoloji şirketi Motorola, yeni akıllı telefon modeli Moto Edge 40 için artık geri sayıma geçti.

Motorola'nın Edge serisi, teknoloji dünyasında oldukça ses getirmeye devam ediyor. Şirket, yaklaşan Edge 40 Neo modeli için sosyal medya üzerinden bir tanıtım yaparak merakları artırdı. Twitter'da paylaşılan bu tanıtımda, “Renklere dalma zamanı geldi mi?” ifadesiyle kullanıcılarının ilgisini çekmeye çalışıyor. Paylaşımda cihazın çift arka kamerası ve arka kısmında bulunan bir Pantone etiketi göze çarpıyor.

Henüz resmi bir tanıtım tarihi paylaşılmamış olsa da, önceki duyumculardan edinilen bilgilere göre Motorola Edge 40 Neo, 6.55 inç boyutunda pOLED bir ekranla kullanıcılara sunulacak.

Motorola, Moto Edge 40 modeli için son dokunuşları yapıyor

Bu ekranın Full HD+ çözünürlüğünde ve 144Hz yenileme hızına sahip olması bekleniyor. Cihazın kalbinde MediaTek'in yonga seti Dimensity 1050 bulunacak. Bu güçlü yonga seti, cihaza 12GB RAM ve 256GB dahili hafıza ile eşlik edecek.

Cihazın işletim sistemi konusunda ise kutudan Android 13 ile birlikte çıkması planlanıyor. Bunun yanında, Motorola'nın özelleştirdiği MyUX kullanıcı arayüzü ile beraber gelecek. Fotoğrafçılık konusunda cihazın arka tarafında 50MP çift kamera kurulumu yer alacak. Ön tarafta ise kullanıcıların selfie ihtiyaçları için 32MP'lik bir kamera bulunacak. Edge 40 Neo'nun IP68 sertifikasına sahip olarak suya ve toza karşı dayanıklı olması da bekleniyor. Cihazın renk seçenekleri arasında Siyah Güzellik, Kaneel Koyu ve Sakinleştirici Deniz bulunuyor.

iQOO Z8 modeli nihayet satışa sunuldu
Samsung, Z Fold 5 için özel bir sürüm tanıttı
Efsane oyun sonunda film oluyor
Sonraki Haber