Motorola Droid Razr Maxx incelemesi

Motorola Droid Razr Maxx'da özellikleri biraz daha iyileştirdi.

İyi yönleri: Güçlendirilmiş batarya yapısına rağmen Motorola Droid Razr Maxx çok ince ve etkileyici dizayna sahip. Ayrıca düşürme,çizilme ve sıvı dökülme olaylarına  karşı korumalı, 4.3-inch AMOLED görüntüye sahip, 1.2GHz dual-core işlemcisi ve yüksek güvenlik özellikleri de içeriyor.

Kötü yönleri: Geliştirilmiş bir akıllı telefonda android 4.0 Ice Cream Sandwich kullanılmaması hayalkırıklığı ayrıca küçük ellere sahip olan kullanıcılar için de telefonun çerçevesini kavramak zor olucak ve 8-megapixel kamerasıda etkileyici değil.

Sonuç: Motorola Droid Razr Maxx ,Android superphone ile geride kaldığını kanıtlıyor olsa da bataryası ile dikkat çekmeyi başarıyor. Eğer Ice Cream Sandwich ve büyük elleriniz olmadan yaşıyorsanız. Maxx kullanması çok zordur.

Editör notu: Saptamalarımıza göre batarya test sonuçları aşırı iyi görünüyor. Ayrıca Maxx güçlendirilmiş batarya yapısı ile Motorola Droid Razr serisinin kötü imajını kurtarmaktadır.Bu yüzden editörün tavsiye ettiği telefonlar arasında şeçilmişltir.

Dizayn: Motorola Droid Razr ile Dünyada  ilk kez görülen en ince Android akıllı telefon serisi ile iyi bir sıçarama yapmıştı ama ne ilginçtirki aynı gösterişi Maxx için yapamıyor.

Maxx bir önceki serisi Droid Razra göre 0.28 inch daha kalın ve 4.5 ounces daha ağırdır.

(Motorola Droid Razr Maxx solda )

Buna rağmen de inceliği ve hafifliği hissedilebiliyor.İskeleti aleminyumdan inşa edilmiş ve arka kısmı Kevlar ile kaplanmıştır.Arka kısmının kevlarla kaplanmması çizilmelere karşı korumalı olmasını sağlar ve ayrıca Droid Razr da olduğu gibi Maxx da ''nano teknoloji'' bulunmaktadır.

Kullanıcı arayüzü: Motorola Droid Razr Ma android'in 2.3.5 Gingerbread arayüzünü kullanmaktadır.5 adet uyarlanabilir ana ekran ve daha fazla kısa yol içermektedir.ekran kilidi görünütüsü tipik Android yazılımlarında olduğu gibi üst tarafında dijital saat ve batarja bilgisi bulunmkatadır. Ekran kilidini kapatmak ise soldaki kilit ikonu'nu sağa doğru kaydırarak gerçekleştirilmektedir.

*Bluetooth ( Yeni nesil düşük ve yüksek erişilebilirlik)

*Wifi

*Hot-spot (telefonu modem olarak kullanma özelliği)

*Google servisleri ( Gmail,Google Talk, Google da sesli arama,Google harita ve navigasyon,Google kitaplar,Mekanlar ve Youtube)

Ayrıca kurucu özellikleride içerir (alarm,takvim,saat,hesap makinesi,dosya yönetici vb.)

Performans: Mükemmel arama kalitesinin yanısıra herhangi bir parazit ten etkilenmiyorusunuz. Telefon içi veri hızı bir önceki seriye göre çok fazla geliştirilmiştir. Donwloand hızı 9Mbps,Upload hızı 0,6Mbps bu performanslar normal telefon hızlarından daha hızlıdır. 21 saat konuşma süresi ve 16 gün bekleme modunda kalabilmektedir.


Videolar

Chrome'a Adobe Flash engeli
Motorola Atrix 2 inceleme
Müjde gibi müjde: Samsung Galaxy S25'in hangi işlemciyi kullanacağı belli oldu
Sonraki Haber