Merakla beklenen Redmi Note 12 serisinin tanıtım tarihi belli oldu!

Çin'in akıllı telefon lideri Xiaomi, merakla beklenen Note 12 serisi, önümüzdeki günlerde geliyor. Şirket, yaptığı paylaşımla tarihi açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ekim başında Xiaomi 12T serisini tanıtarak ivme yakalayan Xiaomi, Redmi adını büyütmeye devam ediyor. Şirket, uzun süredir üzerinde çalıştığı Redmi Note 12 serisi için geçtiğimiz günlerde bu ay içinde geleceğine dair bir paylaşım yapmıştı. Şirket bugün serinin çıkış tarihini paylaştı.

Tarih belli oldu

Redmi Note serisi, orta üst segmentin en önemli isimlerinden biri konumunda. Önemli bir kitleye sahip olan serinin son üyesi için artık geri sayım başladı. Redmi yaptığı paylaşımla Note 12, Note 12 Pro, Note 12 Pro+ ve Pro Extreme Edition olması beklenen serinin 27 Ekim’de sahne alacağını açıkladı. Ancak bazı iddialar Pro Extreme Edition modelinin daha sonra tanıtılacağını söylüyor.

AMOLED ekrana sahip olacak

Serinin tanıtımı yaklaştıkça sızıntı bilgiler günbegün artıyor. Son olarak serinin en güçlü ismi olması beklenen Note 12 Pro+’ın kavisli bir AMOLED ekrana sahip olacağı iddia edildi. Öyle ki sızdırılan görseller, bu iddiayı güçlendiriyor.

Kamera özellikleri göz doldurdu

Redmi serisinin arka panelinde üçlü bir kamera tasarımı kullanıcıları karşılayacak. 50 Megapiksel ultra geniş açılı ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel ikincil kamera eşlik edecek. Ana kameranın 2μm’ye kadar füzyon piksellerini yakalayabilen 1/1.56″ Sony IMX 766 olacağı belirtildi. Bazı iddialar ise Pro+ modelinin 200 megapiksel ana kameraya sahip olacağını söylüyor.

Bu fiyata böyle telefon olur mu demeyin! Oppo gemileri yakmış!
Galaxy S22 sahiplerini sevindiren haber sonunda geldi!
Circle to Search özelliğini alan Samsung modelleri açıklandı
Sonraki Haber